skandal u parizu

Čitač s usana otkriva što je Nicole Kidman rekla Salmi Hayek prije gurkanja na reviji

15.10.2024 u 17:28

Bionic
Reading

Holivudska diva Nicole Kidman pokazala je svoju drugu stranu, onu manje poznatu. Naporni fotografi u Parizu toliko su joj 'digli živac' da je nesmotreno reagirala i otresla se na Salmu Hayek, a video koji prikazuje neobičnu situaciju privukao je pozornost na društvenim mrežama

Iako je inače poznata po odmjerenom i elegantnom ponašanju, posljednji potez holivudske zvijezde Nicole Kidman iznenadio je i zgrozio javnost. Incident se dogodio u Parizu, tijekom Tjedna mode, neposredno prije revije modne kuće Balenciaga, a snimka neočekivanog čina glumice ubrzo je postala viralna.

Na društvenim mrežama proširio se video u kojem fotografi traže dvije glumice da poziraju s glazbenicom Katy Perry, no Kidman je odlučno odbila, ostavljajući sve prisutne, uključujući Salmu Hayek i Katy Perry, u nevjerici, što se jasno vidjelo na njihovim licima.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Nicole Kidman naljutili paparazzi

Strani mediji sada su angažirali čitača s usana da otkrije što su Nicole Kidman i Salma Hayek navodno rekle jedna drugoj u viralnom videu koji kruži s Pariškog tjedna mode.

'Skrenimo tamo. OK, Ovdje', vjeruje se da je Hayek rekla Kidman, prema britanskom vještaku i forenzičkom čitaču s usana Jeremyju Freemanu.

Već nervozna Kidman kolegicu je grubo odgurnula rekavši: 'Hej, dobro sam, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je', a onda joj je Hayek zbunjeno objasnila da se moraju fotografirati zbog obaveza u ugovoru. Naime, obje glumice surađuju s modnom kućom Balenciaga, a unosni ugovori koje imaju uključuju i dolazak na Tjedan mode te obavezu fotografiranja kako bi podigle imidž brenda čije komade često nose u raznoraznim prigodama.

Dok su mnogi fanovi na društvenim mrežama uvjereni da je interakcija bila napeta, drugi tvrde da su dame možda samo bile pod stresom što su bile okružene paparazzima i imale toliko kamera u lice. To je objasnio i jedan izvor koji je bio prisutan na reviji te je vidio što se dogodilo među glumicama: 'Ovo je isječak videa koji ne predstavlja stvarnost. Postoji fotografija na kojoj poziraju zajedno. Ništa se nije dogodilo. One su prijateljice i dobro su unatoč tome što itko misli. Nicole nije bezobrazna. Uopće. Možda je ponekad neugodna, ali nije nepristojna.'

izgleda fantastično

Nicole Kidman istaknula vitku liniju u crnoj haljini koja ne stoji baš svima

Pogledaj galeriju