neočekivan potez

Otkriveno što zapravo stoji iza drame između Nicole Kidman i Salme Hayek

15.10.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Nicole Kidman i Salma Hayek nedavno su šokirale javnost, a snimka neočekivanog ponašanja postala je viralna. Naime, Nicole je nakon revije Balenciage iznervirano gurnula kolegicu glumicu, a izraz na licu Salme Hayek pokazuje koliko je ostala šokirana potezom kolegice

Iako se inače uvijek ponaša odmjereno i damski, posljednji potez holivudske dive Nicole Kidman začudio je i zgrozio javnost. Sve se dogodilo u Parizu tijekom Tjedna mode, točnije prije revije modne kuće Balenciaga, a snimka neočekivanog postupka popularne glumice postala je viralna.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj fotografi traže dvije glumice da poziraju s glazbenicom Katy Perry, no Kidman je oštro odbila ostavivši sve u šoku, što se vidjelo po izrazima lice Salme Hayek i Katy Perry.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Iako se Nicole izljubila s Kate Perry te potom s njom izmijenila nekoliko riječi, popularna je Australka očito šokirala baš sve okupljene.

Nije kriva Salma Hayek

Iako se odmah počelo nagađati o mogućim razlozima svađe i dosad nepoznatim nesuglasicama dviju glumica, strani mediji otkrivaju da je riječ o sasvim drugom razlogu nerviranja glumice Nicole Kidman.

Naime, Kidman navodno uopće nije razbjesnjela Hayek, već okupljena masa fotografa koja je urlala moleći glumice da pogledaju u njihovom smjeru prilikom poziranja.

'Ovo je isječak videa koji ne predstavlja stvarnost. Postoji fotografija na kojoj poziraju zajedno. Ništa se nije dogodilo', rekao je upućeni izvor dodavši: 'One su prijateljice i dobro su unatoč tome što itko misli. Nicole nije bezobrazna. Uopće. Možda je ponekad neugodna, ali nije nepristojna.'

  • +3
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia