TRAŽILA JE I SAVJETE

Ovo je pravi razlog za to što je Eva Longoria Hollywood zamijenila Španjolskom

11.10.2024 u 14:34

Bionic
Reading

Dok je u seriji 'Kućanice', zbog koje se zahvaljujući ulozi Gabrielle Solis i proslavila, bila tek dokona supruga bogataša, u stvarnom životu 49-godišnja Eva Longoria itekako je zaslužna za svaki dolar na svom računu, a trenutno razmišlja o novim poslovnim potezima izvan glumačkih voda

Prema pisanju pojedinih medija, 49-godišnja Eva Longoria radi na novim poslovnim angažmanima, a oni će joj dati dodatnu zaradu, i razmišlja o tome kako postati investitorica.

Inspiraciju za to pronašla je u bliskim prijateljicama Victoriji Beckham i Sereni Williams, od kojih traži i poslovne savjete, a poznato je to da je posljednjih godina uložila popriličan novac u razne projekte. Među njih spada i Siete Foods, koji je prošlog tjedna za 1,2 milijarde dolara kupio Pepsi.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Poslovni potezi

Ove informacije procurile su u javnost samo nekoliko mjeseci nakon što se otkrilo da je 49-godišnja Eva sa suprugom, 56-godišnjim Joseom Bastonom, i njihovim sinom napustila Los Angeles te su odlučili nastaviti život u španjolskoj Marbelli.

'Eva već nekoliko godina u tišini povlači neke pametne poslovne poteze. Odluku da krene u svijet ulaganja zapravo su potaknule neke od njezinih bliskih prijateljica, a koje su je navele da razmišlja o životu izvan Hollywooda. Jedna od njezinih najvećih inspiracija bila joj je najbolja prijateljica Victoria Beckham', otkrio je izvor blizak glumici za Daily Mail i dodao:

  • +2
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

'Eva je gledala kako Vic od ogromne pop zvijezde postaje modna mogulica koja je stvorila brend. Sve je to odradila dok je stvarala obitelj te stvarno cijeni njezine savjete i prijateljstvo. Pokazala je Evi kako izgraditi carstvo koje će trajati.'

Osim od Victorije, potražila je savjete od Serene Williams, a ona je, osim tenisom, zaradila zahvaljujući kozmetičkoj liniji Wyn, čime je svoju neto vrijednost podigla na nevjerojatnih 340 milijuna dolara.