NAMJERILA SE NA KRIVU

Nicole Kidman bi zbog sukoba sa Salmom mogla ostati bez unosnog ugovora s Balenciagom

14.10.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako bi ambasadorica Balenciage, Nicole Kidman, mogla ostati bez tog unosnog ugovora nakon što se društvenim medijima proširila snimka njezinog sukoba sa Salmom Hayek na Balenciaginoj reviji u Parizu. Možda se o tom ne bi pričalo da Salma Hayek, kakva slučajnost, nije i supruga vlasnika Keringa, Francoisa-Henrija Pinaulta, koji u svom portfelju ima upravo Balenciagu

Kada je bijesno odbrusila Salmi Hayek pred okupljenim fotografima na Fashion Weeku u Parizu, gdje su slavne face pohrlile na reviju Balenciage, Nicole Kidman vjerojatno ni najmanje nije razmišljala da bi joj to u konačnici moglo obiti o glavu.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj fotografi traže Kidman da pozira sa Salmom, a Nicole potom odguruje grubo ruku slavne Meksikanke koja ju je samo pokušala okrenuti prema njima. Pritom joj kroz zube izgovara još uvijek nepoznate riječi, a da cijela situacija nije bila niti najmanje ugodna vidjelo se upravo na licu Salme Hayek.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

No, ono što je najbolje od svega, Nicole vjerojatno nije bilo ni u peti da bi joj ovakvo što moglo itekako ugroziti milijunski ugovor koji ima s Balenciagom, a čiji je ambasador.

Naime, Nicole Kidman ambasadorica je brenda koji je u vlasništvu francuskog milijardera i jednog od najbogatijih ljudi svijeta, Francoisa-Henrija Pinaulta, a koji je, što je najbolje od svega, od 2009. u braku sa Salmom Hayek.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Ambasadoricom brenda Nicole Kidman je postala 2023., a zbog ovog trenutka nepažnje sada bi mogla ostati bez svega. Društvene mreže u kratkom su se roku užarile, a mnogi su se dotakli toga da je Salma na reviji bila u službi supruge 'glavnog šefa', a ne kao zvijezda i holivudska glumica:

'Nicole je zaposlena kod Salminog supruga stoga, da, Salma joj može šefovati. Osim toga, Nicole tamo radi za Salminog muža.'