sunday rose kidman urban

Nicole Kidman iskreno o nastupu 16-godišnje kćeri na modnoj reviji: 'Rekla sam da je dosta'

02.10.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Holivudska ikona Nicole Kidman priznala je kako više nije mogla držati kćer tinejdžericu podalje od karijere manekenke, o kojoj je Sunday Rose oduvijek sanjala

Nakon što je njena 16-godišnja kćer Sunday Rose ovog utorka debitirala na reviji brenda Miu Miu u Parizu, Nicole Kidman dala joj je punu podršku.

Slavna glumica ranije je za Vogue rekla kako zna da je njena kćer oduvijek željela biti manekenka, ali da je za to trebala pričekati do navršenih 16 godina. Sada je za Hello! poručila da je jasno da je došlo njeno vrijeme.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kćer Nicole Kidman na modnoj pisti

'Samoj sebi sam morala reći da je dosta. Bilo je povuci-potegni i više je nisam željela kočiti', rekla je Nicole Kidman.

Australska glumica Sunday Rose je rodila u braku s country zvijezdom Keithom Urbanom, a osim nje, iz braka s Tomom Cruiseom ima 31-godišnju kćer Bellu te 29-godišnjeg sina Connora.

Prelijepa Sunday Rose sve češće na crvenom tepihu

S obzirom na to da su njena starija djeca već odrasla, jasno je da je Sunday Rose trenutnu u posebnom fokusu, pa je sve češće viđamo i u javnim pojavljivanjima na crvenom tepihu. Najveću pozornost slavna majka i kćer su privukle ranije ove godine na Balenciaginoj reviji te na gala večeri Omege u Parizu.

Osim što je svjesna da je došlo vrijeme da joj dopusti krenuti u manekenske vode, Nicole Kidman priznala je i kako ju je spremna sve više puštati u vlastiti profesionalni svijet.

'Moja djeca zainteresirana su za ovaj (filmski) svijet i voljna su putovati sa mnom. Kažu da imaju više žigova na putovnici od mnogih 80-godišnjaka! Jedna od najdražih uspomena nam je kada su u djetinjstvu živjeli u Maroku i jahali deve u pustinji', prisjetila se 57-godišnja zvijezda.

Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia