TRAJE GOTOVO 20 GODINA

Što je u pozadini sukoba Salme i Nicole? Prijateljstvo s Cruiseom ne ide joj u prilog

15.10.2024 u 15:33

Bionic
Reading

Ne prestaje se pričati o sukobu Nicole Kidman i Salme Hayek uoči Balenciagine revije na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu. Iako se sve odvilo prije dva tjedna, snimka je tek sada procurila, a teorije zavjere ne prestaju se širiti. Svi imaju svoje objašnjenje, a najbolje od svega je da slavna Meksikanka već gotovo dva desetljeća bliska prijateljica Nicoleinog bivšeg supruga

I dan nakon što je procurila snimka nastala na Tjednu mode u Parizu krajem rujna ove godine, i to uoči revije Balenciage, ne prestaje se pričati i nagađati o pozadini sukoba dviju holivudskih glumica.

57-godišnja Nicole Kidman i 58-godišnja Salma Hayek stajale su pred fotografima zajedno s pjevačicom Katy Perry kada je, očito, došlo do svađe. Čitači s usana uspjeli su dešifrirati što se izreklo, a navodno je sve kulminiralo nakon što je slavna Meksikanka primila za ruku jednako slavnu Australku kako bi pozirale zajedno.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Nicole Kidman to se nije svidjelo, zbog čega joj je kroz zube 'prosiktala koju' i udaljila se, ostavivši Salmu Hayek, ali i sve okupljene, bez teksta.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

No, čini se da postoji dublji razlog njihove netrpeljivosti, a dobro upućeni kažu kako taj razlog ima ime i prezime i to, ni manje ni više, nego Tom Cruise - bivši suprug Nicole Kidman dobar je prijatelj sa Salmom Hayek, a njihovo prijateljstvo traje već gotovo dva desetljeća.

Upoznali su se na snimanju filma 'Ljubavna prašina' iz 2006. godine, a iako nikada nisu glumili zajedno na platnu, Cruise je producirao taj film u kojem je Salma glumila uz Colina Farrella, pokojnog Donalda Sutherlanda i Idinu Menzel.

TEKMA U PARIZU

Nogomet je pao u drugi plan: Navijači zanijemili kada je na tribine stigla Salma Hayek

Pogledaj galeriju

Sve od tada ostali su u kontaktu i redovito se posjećuju i odlaze na zajedničke večere, a posljednji javni istup Salma je napravila u srpnju ove godine kada mu je putem društvenih mreža poželjela sretan rođendan.