OPROSTILA SE OD MAJKE

Najteži dani Nicole Kidman: Utjehu je pronašla u obitelji

15.10.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Ovog se utorka u Sydneyju Nicole Kidman zauvijek oprostila od svoje majke Janelle. Smrt majke australskoj glumici je teško pala, a na sprovodu je cijelo vrijeme čvrsto držala supruga Keitha Urbana, dok se njihova kćer Sunday Rose slomila u suzama

Iako joj je majka preminula još prošlog mjeseca, samo nekoliko sati prije negoli je Nicole Kidman trebala dobiti nagradu za najbolju ulogu, za film 'Babygirl', na Filmskom festivalu u Veneciji, Janelle Kidman pokopana je tek sada u Sydneyju.

Od Janelle Kidman, koja je preminula sa 84 godine, oprostili su se bliski prijatelji i obitelj, predvođeni Nicole Kidman. 57-godišnja australska glumica teško se miri s gubitkom svoje majke, a svjedoci, koji su bili na sprovodu održanom u crkvi St Francis Xavier u Lavander Bayju, tvrde kako je izgledala slomljeno.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Cijelo vrijeme nije se odvajala od svog supruga Keitha Urbana, koji ju je doslovce vodio držeći za ruku u crkvu i iz crkve. Uz njih su bile i njihove kćeri, 16-godišnja Sunday Rose i dvije godine mlađa Margaret, baš kao i Nicoleina mlađa sestra Antonia.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia

Bella i Connor, djeca koju je Nicole Kidman posvojila u braku s Tomom Cruiseom, nisu se pojavili na bakinom pogrebu. Tijekom emotivnog ispraćaja, Sunday Rose nije mogla zadržati suze koje su klizile niz njezino lice zbog čega se od nje nisu odvajale setra Faith, ali i sestrične Lucia, Hamish i Sybella, koje je Antonia Kidman dobila s pokojnim suprugom Angusom Hawleyjem.

Fotografije snimljene ispred crkve možete vidjeti OVDJE.