BEBA DYLAN

Catherine Zeta-Jones objavila još neviđenu obiteljsku snimku i to s posebnim razlogom

12.08.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Kada su njezina djeca u pitanju, velška glumica Catherine Zeta-Jones posebno je emotivna. Svjesna i sama kako vrijeme brzo prolazi, posebnim je videom čestitala rođendan svome prvorođenom djetetu

S još nikad viđenom snimkom iz njihovog obiteljskog doma, velška glumica Catherine Zeta-Jones čestitala je sinu Dylanu 24. rođendan.

Na snimci, danas 54-godišnja Oskarovka, ima tek 30 godina i na njoj se vidi koliko uživa u majčinstvu i nekoliko mjeseci starom Dylanu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Sretan 24. rođendan mom sinu Dylanu Douglasu. Sreća i ljubav koje mi svakodnevno daješ nemaju cijenu. Btii tvoja mama dar je koji nikada ne uzimam zdravo za gotovo. Volim te lijepi moj dječače!', stoji uz objavljenu video snimku Catherine i Dylana, koju je u kratkom roku lajkalo više od 50 tisuća ljudi, a preko 600 njih poželjelo je osobno Dylanu sve najbolje za njegov rođendan.

Na Instagram Storyju Catherine je objavila i crno-bijelu fotografiju Dylana s ocem Michaelom Douglasom, ali i njegovu najnoviju fotografiju, na kojoj nalikuje na filmsku zvijezdu i sam.

Inače, slavni holivudski par osim Dylana ima tri godine mlađu Carys, koja je slika i prilika lijepe velške glumice.

PRELIJEPA LETIZIA

Što će reći Catherine? Michael Douglas nije mogao sakriti da je opčinjen lijepom kraljicom

Pogledaj galeriju