nije hvar!

Christian Bale odmara u Hrvatskoj: Za bijeg od realnosti odabrao magičan otok

09.07.2024 u 11:38

Bionic
Reading

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Batmana ljetuje u Hrvatskoj! Vijest o njegovu dolasku podijelio je profil na Instagramu, a poznato je i kako je proveo svoj dan na odmoru

Sve više poznatih faca otkriva Lijepu Našu, koju rado odabiru kao svoje mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice, a sada u njezinim ljepotama uživa i Christian Bale, holivudski glumac koji se proslavio ulogom Batmana.

Da je stigao u Hrvatsku, objavljeno je na profilu na Instagramu kompanije koja se bavi iznajmljivanjem bicikla, a iz objave je bilo jasno da je kao destinaciju za svoj odmor odabrao prekrasan otok Mljet.

Iako stranci najčešće biraju otoke poput Hvara ili Visa, ovaj glumac odlučio je posjetiti onaj na kojem se nalazi nacionalni park te oduševljava ljepotom i bogatstvom fore i faune, a jasno je da je svoj dan proveo biciklirajući na unajmljenom biciklu te uživajući u ljepotama Mljeta.

  • +6
Christian Bale Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Inače, poznati je glumac već više od 20 godina u braku s Amerikankom srpskih korijena Sibi Blažić, a zbog nje je prešao i na pravoslavnu vjeru. Njihovo dvoje djece, uz engleski, govori srpski jezik kako bi ona u svom domu održala i dio svoje kulture.

Četiri godine mlađa Sibi Blažić bivša je manekenka, a upoznali su se na zabavi 90-ih godina i vjenčali 2000. u Las Vegasu. Dobili su kćer Emmeline i sina Josepha.

Zbog lijepe Sibi Bale se čak posvađao s majkom Jenny i sestrom Sharon jer je, navodno, njegova majka ružno govorila o njegovoj supruzi. On pak nikada nije krio da sve u životu duguje upravo Sibi, u koju je zaljubljen kao prvog dana.