MNOGO STRESA

Cijeli spektakl oko vjenčanja teško mu pada: Brooklyn Beckham snimljen vidno umoran i rastresen

08.04.2022 u 11:48

Bionic
Reading

Još sam 24 sata dijeli ga od veličanstvenog dana koji je pripremao zajedno sa zaručnicom Nicolom Peltz, kada će pred nekoliko stotina gostiju izreći vjenčane zavjete. Međutim, Brooklynu Beckhamu očito je sve to jako stresno i zamorno, te nije očekivao ovoliku pompu oko svoje svadbe

U tijeku su posljednje pripreme pred vjenčanje godine, kako ga strani mediji već prozivaju. Ženi se najstariji sin obitelji Beckham i bogata nasljednica američke židovske obitelji Peltz. Nicola Peltz i Brooklyn Beckham sutra bi trebali izreći svoje sudbonosno ‘da’ pred nekoliko stotina gostiju na glamuroznom vjenčanju koje se pomno planira već mjesecima.

No, izgleda da je sve to malo previše za 23-godišnjeg Britanca koji nije svoj dan iz snova zamišljao tako napornim.

Pripreme, probe, gosti, večere, druženja, sve se odvija na imanju njegove buduće supruge, u Palm Beachu na Floridi. Brooklyn je snimljen je samo dan uoči vjenčanja u vozilu za golf s dvojicom bliskih prijatelja, a tada ne sluteći da ga fotografiraju, nije izgledao baš najsretnije. Vidno umoran i rastresen mladoženja vraćao se s košarke na kojoj je s prijateljima pokušao izbaciti sav nakupljeni stres.

Budući da 27-godišnja Nicola dolazi iz ugledne obitelji, ništa se ne prepušta slučaju te se pomno pazi na svaki detalj. Osim toga, vjenčanje je već bilo otkazano zbog pandemije, pa je sada velika želja mladenke da sve prođe savršeno.

Na Floridu su prije nekoliko dana doputovali i Beckhamovi u punom sastavu. Za njih je ovo sve poprilično opušteno i zabavno, jer dane uglavnom provode na svojoj 6 milijuna dolara vrijednoj jahti. Uživaju u ljetnom vremenu koje Florida pruža, morskim radostima i sunčanju.

Na jahti su snimljeni zagrljeni Romeo Beckham i njegova djevojka Mia Regan, a društvo im je pravio njegov otac David Beckham. Inače, 19-godišnji Romeo vjenčani je kum svome bratu Brooklynu, dok će mladenki Nicoli kuma biti baka.

  • +4
Brooklyn Beckham priprema vjenčanja Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia