ŽELE ZNATI

Cindy Crawford i suprug pritišću Butlera da se izjasni misli li ozbiljno s njihovom kćerkom

16.10.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Roditelji manekenke Kaije Gerber, Cindy Crawford i Rande Gerber, strahuju da će njihova kći potratiti 'najbolje godine svog života' u vezi s Austinom Butlerom, ako on nije spreman obvezati se

Od kraja 2021. godine 23-godišnja manekenka Kaia Gerber u vezi je s deset godina starijim glumcem Austinom Butlerom, no par još uvijek nije pokazao da misli išta ozbiljno, budući da nisu objavili nikakve zaruke.

Upravo ta činjenica najviše brine njezine roditelje, 58-godišnju Cindy Crawford i 62-godišnjeg Randea Gerbera, kojima smeta što ni nakon tri godine nema nikakvog napretka, pa su zbog toga posjeli 33-godišnjeg Butlera i s njim ozbiljno porazgovarali o njegovim namjerama s njihovom kćeri, a postavilo se i pitanje zašto je još uvijek nije zaprosio.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Kad će je zaprositi?

'Rande i Cindy oboje vole Austina i smatraju ga članom obitelji, no istina je da on to nije. Iako je već tri godine u vezi s njihovom kćerkom nije pokazao nikakvu namjeru da je zaprosi. Oni nisu ni u jednom trenutku pomislili da on ne misli ozbiljno s njom, no činjenica je da on ima 33 godine, zbog čega smatraju da je vrijeme da se skrasi.'

MEKSIČKA IDILA

O ovome su svih ovih godina Cindy Crawford i Rande Gerber maštali

Pogledaj galeriju

Kaia i Austin prvi su puta zajedno snimljeni u prosincu 2021. godine, samo mjesec dana nakon što je ona prekinula vezu s Jacobom Elordijem. Svoju vezu javno su potvrdili u ožujku 2022. kada su prošetali crvenim tepihom na pred oskarovskom partyju, a sve je kulminiralo strastvenim poljupcem te iste godine u svibnju na prvoj zajedničkoj Met Gali.

Iako su se u javnosti zajedno pojavljivali, o svojoj vezi nerado pričaju, jer su donijeli zajedničku odluku da će taj dio ostaviti samo za sebe.