tri desetljeća uspješne karijere

Sjećate li je se takve? Cindy Crawford oduševila fotografijom starom 20 godina

09.08.2024 u 23:35

Bionic
Reading

Cindy Crawford jedna je od najpoznatijih američkih ljepotica 20. stoljeća. Karijeru je započela 1984. smiješila se sa stotina naslovnica na kojima je sarađivala sa najpoznatijim fotografima svijeta, reklamirala svašta, bila je i dijelom videospota Georgea Michaela 'Freedom', a Prince je jednu od svojih pjesama nazvao njenim imenom.Tijekom karijere je imala je puno teških situacija, ali rado se sjeća nekadašnjih vremena

Malo je modela ima bogatu karijeru poput Cindy Crawford. Nakon više od tri desetljeća karijere i dalje pozira za kampanje i nosi revije.

Društvene mreže je iskoristila da bi se vratila u vrijeme kad je nastala jedne od njezinih najpoznatijih fotografija. Za nju je zaslužan njemački fotograf Helmut Newton.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Pogreške u karijeri

Tada je pozirala u ležećem položaju i u društvu dobermana. Inače, je ranije priznala da kad bi mogla nešto promijeniti u svojoj karijeri, to bi bilo poziranje bez odjeće. 'Snimila sam mnogo goliišavih fotografija, ali sam zbog toga, požalila. Nisu sve problematične, već samo one na koje su me nagovorili. Ne želim da se to dogodi mojoj djeci' poručila je.

Cindy Crawford i dalje pozira za kampanje i nosi revije. Ipak je više mama iz Malibua nego megamodel. 'Volim činjenicu što sam imala svojevrsni zaštitni znak ljepote, kao i to što sam postala simbol ljepote koji je ženama pomogao da prihvate svoju različitost, izjavila je svojevremeno.

jedna je cindy

Gradske ulice kao modna pista: Ovo je najelegantniji i tako laskav model traperica

Pogledaj galeriju