UVIJEK USKLAĐENE

Cindy Crawford s prelijepom kćeri pokazala kako se nosi hit model haljine

06.08.2024 u 15:23

Bionic
Reading

Dobar stil je itekako nasljedan, a dokazuju to slavna mama Cindy Crawford i sve slavnija kćer Kaia Gerber. Poznati dvojac nakon boravka u Parizu, vratio se u Ameriku i ponovno ukrao pozornost stilski usklađenim izdanjima

Odabir savršene kombinacije za vjenčanje može biti zastrašujući zadatak, osobito kada je potrebno uravnotežiti određeni dress code sa osobnim stilom. Kaia Gerber i Cindy Crawford, koje su nedavno bile na vjenčanju u Montani, suočile su se s ovim izazovom svojim prepoznatljivim njuhom supermodela.

Slavna mama i kći odabrale su maksi haljine s tankim naramenicama koje su označile delikatnu granicu između serviranja statement izgleda i poštovanja prigode.

Dok je Kaia nosila prekrasan zeleni model, legendarni supermodel iz 90-ih zablistala je u cvjetnom primjerku. Lepršave haljine uspjele su postići savršenu ravnotežu između osobnog izričaja i vjenčanog bontona.

  • +6
Maksi haljine tankih naramenica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Slavna mama i kći ukrale pozornost u Parizu

Cindy Crawford i Kaia Gerber samo su neke od mnogobrojnih zvijezdi koje su proteklih dana stigle u Pariz, kako bi prisustvovale Ljetnim olimpijskim igrama u francuskoj prijestolnici.

Legendarna ljepotica s modnih pisti i njezina 22- godišnja nasljednica uvijek su stilski usklađene u zajedničkim pojavljivanjima, a njihov boravak u Parizu nije postao iznimka,

Na pariškom događanju u organizaciji Omege, luksuznog brenda satova iz Švicarske, ukrale su pozornost u haljini koja nikada ne izlazi iz mode.

  • +6
Kaia Gerber i Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: THIERRY LE FOUILLE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA