opušteno izdanje

Ćorluka otkrio gdje on i Franka odmaraju: Pogledajte koju su destinaciju odabrali

29.07.2024 u 19:20

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš i bivši Vatreni Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić jedan su od omiljenijih poznatih domaćih parova. Nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka zaputivši se u Düsseldorf na koncert Coldplaya, a sada guštaju u Turskoj

Turska je jedna od najboljih i najdražih destinacija Hrvata za putovanje i odmor. I mnoga poznata lica vole se ondje opustiti, a među njima su i Franka Batelić i Vedran Ćorluka koji trenutno borave ondje.

Izgorjeli na suncu?

'Crvena lica', napisao je nogometaš i bivši Vatreni u opisu objave koji je otrkio kako su svoje slobodno vrijeme provode skupljajući boju.

Inače, bivši hrvatski reprezentatavac i pjevačica zaljubili su se 2012. godine na Zrću, a vezu su potvrdili šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala. U braku su od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a kćerkicu Gretu dvije godine kasnije, u studenom 2022. godine. Uz uspješnu glazbenu karijeru Franka se travnju 2023. upustila u poduzetničke vode te pokrenula kozmetički brend.

zagrebačka promocija

Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda, uz nju su bili Ćorluka i mama

Pogledaj galeriju