SVI IM ČESTITAJu

Njihov veliki dan: Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas imaju razloga za slavlje

21.07.2024 u 19:14

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas slave godišnjicu braka koju su odlučili proslaviti na koncertu proslavljenog britanskog benda Coldplay

Ljubavna priča našeg poznatog para krenula je još 2012. godine na Zrću, a u braku su od 2018. godine.

Lijepa Rapčanka tim je povodom na Instagramu brojnim obožavateljima otkrila kako su na poseban način proslavili ovaj važan datum. Par je 'potegnuo' sve do Njemačke kako bi uživao na koncertu poznatog benda Coldplay u Düsseldorf.

'Šesta godišnjica na Coldplayu. Neka nam cijela bude ovako šarena, sretna i rasplesana kao sinoć', napisala je Franka na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj ona i Vedran poziraju na stadionu u Njemačkoj.

  • +8
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naime, u srpnju 2018. godine Franka i Vedran su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama, a slavlje su nastavili na imanju Meneghetti.

Vjenčanje u Balama

Hrvatski reprezentativac je za kuma odabrao svojeg brata Hrvoja, dok je Frankina kuma bila Stefani Vozila, njezina najbolja prijateljica.

Naš poznati par ima dvoje djece: u siječnju 2020. godine postali su roditelji sinčića Viktora, a početkom studenoga 2022. stigla im je djevojčica Greta.