NAJVEĆA PODRŠKA

Evo što je Raquel objavila nakon vijesti o dolasku Rakitića u Hajduk

21.07.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Raquel Mauri s kojom je Ivan Rakitić, novo pojačanje Hajduka, u braku od 2013. godine, njegova je najveća podrška

Dolazak našeg proslavljenog nogometaša u Hajduk izazvalo je veliku euforiju, a njegov najveći oslonac je supruga Raquel koja je vrlo aktivna na Instagramu.

Zgodna Andalužanka odmah se oglasila na Instagramu nakon vijesti o transferu koji je izazvao oduševljenje navijača Hajduka.

Objavila je snimku u trenutku kada Rakitić postaje član Hajduka kad je nastalo veliko oduševljenje u tom noćnom klubu, a netko od prisutnih kontaktirao je bivšeg Vatrenog putem videopoziva, pa je i sam mogao 'biti' na zabavi. Na objavljenoj snimci u pozadini se čuje i glas našeg komentatora Drage Ćosića, te njegovi uzvici 'Rakitiiiić', koje smo imali priliku čuti tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kad je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

Zatim se na snimci vidi da je na videopozivu i Ivan Rakitić koji se nasmijao nakon što je čuo isječak. Raquel je uz snimku dodala emotikone raketa te crveno i plavo srce.

Ivan i Raquel u travnju ove godine proslavili su 11. godišnjicu braka, a ponosni su roditelji dvije kćeri Althee i Adare.

Inače, Rakitić je s obitelji stigao danas u Split, a na aerodromu ga je dočekao poseban kombi koji ga je odveo do hotela gdje će se odmoriti do večeras jer je u 19.30 sati na Poljudu najavljeno njegovo predstavljanje kao novog igrača Hajduka.