RAKETA I NJEGOVA RAQUEL

Kao iz bajke: Slučajni susret u hotelskom baru promijenio im je zauvijek život

21.07.2024 u 16:47

Bionic
Reading

Da život katkad doista piše bajke potvrđuje i romantična priča o ljubavi našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića koji stiže u splitski Hajduk i njegove lijepe Španjolke

Kada je u dobi od samo 21 godinu dobio poziv za Španjolsku, naš proslavljeni nogometaš Ivan Rakitić nije ni slutio da će mu se život uskoro potpuno promijeniti.

Već prve večeri po dolasku u Sevillu izašao je s bratom u bar hotela u kojem je odsjeo, a ondje je ugledao prelijepu Raquel Mauri. Zanosna Andalužanka njegova je današnja supruga koju još uvijek voli kao prvog dana.

No naš se Raketa, kako je ispričao, morao potruditi oko lijepe Raquel. Svaki dan je dolazio ondje na kavu i sok samo da bi je vidio.

Divna Španjolka osvojila je njegovo srce, a kako se već pisalo, svom je bratu rekao da će je oženiti.

'Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu', ispričao je kasnije Rakitić. Pozvao ju je na spoj najmanje 20 ili 30 puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti!

No na kraju je ipak popustila, a ostalo je danas povijest.

Od tog je sudbonosnog trenutka 2011. godine prošlo puno godina, no njihove se emocije nisu ugasile, jer Rakitić i njegova Raquel još uvijek su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Vjenčali su se u tajnosti u travnju 2013., a u lipnju 2015. organizirali su veliko crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Kruna njihove ljubavi su dvije preslatke djevojčice, Althea i Adara.

Inače, Ivan Rakitić, osim starijeg brata Dejana koji je također u sportskim vodama ima i sestru Nikol, a lijepa Raquel sestru Irene s kojom je vrlo bliska i koja joj nevjerojatno nalikuje.