FATALNA ŠPANJOLKA

Stiže na Poljud: Hoće li Raquel 'oteti' titulu Iris Livaji?

21.07.2024 u 11:54

Bionic
Reading

Transfer Ivana Rakitića u Hajduk definitivno je tema dana, osobito jer je nogometašu koji ima 36 godina ovo prvi puta u karijeri da igra u HNL-u. No, nije samo Rakitić izazvao medijsku pozornost, već i njegova supruga Raquel Mauri s kojom je u braku 11 godina te imaju dvije kćeri, Adaru i Altheu

Pažnja koju je Iris Livaja svih ovih mjeseci, kao 'kraljica Torcide', imala supruga nogometaša Marka Livaje, sada će se razdijeliti budući da na Poljud stiže Ivan Rakitić, a s njim u Split seli i supruga Raquel Mauri te njihove dvije kćeri, Adara i Althea.

Atraktivna Španjolka osvojila je Rakitića još 2011., kada je nogometaš kao 21-godišnjak iz Njemačke stigao u Sevillu, no osvojiti Raquel nije bio ni najmanje lagan posao.

Prvi susret dogodio se u gradu, u prvom kafiću u koji je Rakitić sjeo s bratom Dejanom po dolasku u Sevillu, a upravo tamo Raquel je radila kao konobarica. Svojim izgledom odmah ga je osvojila i nogometaš je rekao da će mu 'ta prelijepa djevojka postati žena', no morao se itekako pomučiti da je osvoji.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Budući da nije znao španjolski, sporazumijevali su se rukama, a prije negoli je nakon sedam mjeseci pristala na prvi izlazak, odbila ga je najmanje 20 puta.

Vjenčanje se odvilo u tajnosti 2013., a zavjete su pred Bogom izmijenilli dvije godine kasnije u Sevilli. Nakon udaje, rođenjem Althee i Adare, Raquel se posvetila obitelji, a kako žive i što rade u slobodno vrijeme, Španjolka redovito objavljuje na društvenim mrežama gdje je iznimno aktivna.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na Instagramu ima više od 643 tisuće pratitelja koji s oduševljenjem dočekuju pomno osmišljene fotografije obitelji Rakitić, na kojima su u većini slučajeva i modno usklađeni.

Ljubiteljica dizajnerskih krpica

Ono što je jasno s fotografija je da je Raquel jako bliska sa svojom obitelji, osobito sa sestrom Irenom koja sa suprugom isto često putuje s Rakitićima na atraktivne destinacije, ali i Raquelino obožavanje skupocjenih modnih marki, kada je o odjeći i modnim dodacima riječ.

'Moja supruga i ja smo najbolji prijatelji. Surađujemo savršeno, a ona je fantastična majka i osoba koja će nasmijati svakog koga sretne. Trebali ste nas vidjeti na početku, doduše. Bili smo kao Tarzan i Jane. Komunicirali smo gestama, ali kad ste zaljubljeni, ništa nije teško. Za mene ne postoji ništa ljepše od toga. Dobio sam jackpot na lotu', izjavio je svojedobno Rakitić koji će i u Splitu upravo najveću podršku imati od Raquel, a za nju ne sumnjamo da će se brzo i lako prilagoditi životu u Splitu.