NERAZDVOJNE PRIJATELJICE

Dame sa stilom: Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi dijele iste strasti

14.03.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Svojim modnim izričajem dvije poznate Hrvatice nerijetko izazivaju pažnju gdje god se pojave, a kada se na događaju pojave zajedno te sjednu jedna kraj druge, o tomu se priča još danima. Bliske prijateljice Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi i ovoga su puta bile u središtu pozornosti

U zagrebačkom Kulturno-informativnom centru sinoć je održana promocija knjige Mirele Holy 'Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju', koju nisu propustile ni dvije dame poznate po istančanu modnom ukusu.

  • +11
Mirela Holy predstavila svoju knjigu 'Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju' Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi dugogodišnje su prijateljice pa su i sjele jedna pored druge i iskoristile priliku pretresti neke dobro znane im teme, no ono što su svi zamijetili njihova je modna sličnost. I ovoga puta ostale su vjerne svom modnom izričaju; pojavile su se u crnim avangardnim kombinacijama. Josipa Lisac svoju je razbila crvenim kaputom, a Đurđa Tedeschi odabrala je bijelu košulju.

Njihovo dugogodišnje prijateljstvo ostavilo je traga i u modnom smislu, a što je najvidljivije iz njihova zajedničkog pojavljivanja. Zanimljivo je kako su objema šiške provirivale ispod šešira, odnosno kape. Prije dvije godine fotografirao ih je Saša Šekoranja tijekom jedne od dugih šetnja kroz šumu, a objavio Buro 24/7. Spontanim editorijalom dvije su prijateljice pokazale koliko su bliske i povezane.