izgleda neprepoznatljivo

Daniel Craig ima novi imidž: Nismo sigurni hoće li vam se svidjeti

01.09.2024 u 20:36

  • +3

Daniel Craig i Rachel Weiz

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Britanski glumac koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda stigao je u Veneciju, no njegov imidž daleko je od onog na koji smo navikli u Bondovim filmovima

Britanski glumac Daniel Craig prošetao je Venecijom u pratnji svoje ljupke supruge, no ovaj put apsolutno ju je zasjenio. Bivši James Bond pustio je svoju prosijedu kosu, a novi imidž bio je potpuno neočekivan!

Daniel Craig ima novi imidž

Popularan glumački par stigao je u Veneciju te su viđeni u zračnoj luci, a glumac je gotovo i prošao nezamijećeno jer sa svojim novim izgledom djeluje gotovo neprepoznatljivo.

Poznati Britanac u Veneciju je stigao sa svojim filmom 'Queer', radom koji će šokirati brojne gledatelje, ali i, kako se vjeruje, zaraditi brojne pozitivne kritike.

Premijera filma zakazana je za 3. rujan, a tada će široka publika moći vidjeti bivšeg Bonda u posve 'nebondovskim scenama'.

Naime, riječ je o poluautobiografskoj noveli Williama Burroughsa, a Craig glumi američkog iseljenika i ratnog veterana Williama Leeja koji ima romansu s mlađim muškarcem, Eugeneom Allertonom (kojeg glumiDrew Starkey), ovisnikom o drogama i otpuštenim pripadnikom mornarice.

Redatelja Luce Guadagnina, Queer je snimljen prema poluautobiografskoj noveli Williama Burroughsa, a glumi Craiga kao američkog iseljenika i ratnog veterana Williama Leeja, koji ima romansu s mlađim muškarcem, Eugeneom Allertonom (Drew Starkey), ovisnikom o drogama i otpuštenim pripadnikom mornarice.

prave face

Kadrovi kojima je teško odoljeti: Brad Pitt i George Clooney ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju