ZANIMLJIV SPOJ

Nicole Kidman nosi elegantnu haljinu s cipelama u neočekivanoj boji

30.08.2024 u 15:37

  • +5

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nicole Kidman (57) na Venecijanskom filmskom festivalu promovira svoj novi film, erotski triler 'Babygirl', a on je podignuo puno medijske prašine zbog vrućih scena koje je snimila s mladim kolegom, 28-godišnjim Harrisom Dickinsonom

Da su jednostavna modna rješenja uvijek i najbolja, slavna je glumica dokazala i svojim modnim izborom, elegantnom crnom haljinom minimalističkog stila s velikim dekolteom i istaknutim ramenima, a pomalo neočekivano uparila ju je sa chic mule natikačama u bijeloj boji i visećim naušnicama.

Ovaj besprijekorni stajling zaokružila je zavodljivim sunčanim naočalama mačkastih okvira i kosom podignutom u visoki rep.

U filmu 'Babygirl' glumi moćnu njujoršku poslovnu ženu koja započne riskantnu aferu s mnogo mlađim pripravnikom. Inače, ovo nije prvi put da igra u romansi koja se bavi razlikom u godinama pa smo je tako vidjeli u Netflixovom filmu 'A Family Affair' u društvu 20 godina mlađeg Zaca Efrona.

Nicole Kidman u novom erotskom trileru

Popularna glumica poznata je po prihvaćanju riskantnih uloga, a ova posljednja bila joj je posebno neugodna. Njezin partner s ekrana je Harris Dickinson, 28-godišnji američki glumac, a izazov snimanja scena seksa ovaj put teško je pao 57-godišnjoj Kidman.

'Snimila sam neke filmove koji su prilično razotkrivajući, ali ne ovakve', komentirala je glumica za strane medije i objasnila da je snimanje tih scena trajalo poprilično dugo.

'Osjećala sam se vrlo izloženo kao glumica, kao žena, kao ljudsko biće', komentirala je, otkrivši da joj je u cijelom tom procesu podrška bio suprug Keith Urban.