ZAGREBAČKA PROMOCIJA

Danijela Martinović predstavila novu knjigu i poručila: 'Želim vas gurnuti preko vaše granice jer sam ja to prošla i znam da se može'

02.10.2019 u 22:29

Bionic
Reading

Porukama iz svoje knjige na jumbo plakatima splitska pjevačica je prije nekoliko tjedana započela predstavljanje intimnih poetskih zapisa naziva ‘Šalabahter života – Neopisivo’. Danijela Martinović svoju novu knjigu je publici predstavila u srijedu navečer u prostoru Hoću knjigu Megastore

Karmela Vukov Colić vodila je promociju, a mlada glumica Elizabeta Brodić koju gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Na granici' čitala je ulomke iz nove knjige Danijele Martinović - 'Neopisivo'. Danijela Martinović osvrnula se na svoj rad.

  • +20
Promocija knjige Danijele Martinović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Važno je da je to što sam napisala moje osobno iskustvo. To nije nikakvo knjiško znanje jer velikih umova ima svugdje, samo klikneš i nađeš ih', rekla je Danijela Martinović.

View this post on Instagram

Sretna,ponosna,zahvalna...držim je u rukama 💜

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Dobro raspoložena autorica nastavila je nadahnjujućem tonu:

'Stojim pred vama nasmijana i želim vas gurnuti preko vaše granice jer sam ja to prošla i znam da se može', dodala je Danijela Martinović. Na promociji knjige bili su mnogi poznati od njezinih prijatelja Dine i Viktorije Rađa, Mile Elegović, Ane Strizić, Tončice Čeljuske, Enisa Bešlagića, Mirjane Mikulec i mnogih drugih.

Podsjetimo, Danijelina prva knjiga 'Šalabahter života', objavljena 2016. godine rasprodana je u kratkom vremenskom razdoblju, a u knjižare je upravo ušao drugi nastavak iz te serije, s podnaslovom 'Neopisivo' u izdanju izdavačke kuće Media Bar.