što će reći on?

Dirljiva romantična gesta: Pogledajte novu tetovažu Georgine Rodríguez posvećenu Cristianu Ronaldu

30.08.2022 u 06:29

Bionic
Reading

Partnerica najpopularnijeg nogometaša svijeta trenutno uživa na idiličnim talijanskim plažama u suncu, moru i društvu i podršci svojih prijatelja. Osim uobičajenih ljetnih aktivnosti, odlučila se tetovirati, a sudeći prema fotografijama koje je pokazala svijetu, pale su čak dvije tetovaže

Georgina Rodríguez prije nekoliko dana svijetu je otkrila da se tetovirala na Sardiniji. Pokazala je kako izgleda proces tetoviranja, no atraktivna crnka nije otkrila kako tetovaža izgleda, pa slika koju je odabrala ne prestaje izazivati ​​interes javnosti na društvenim mrežama.

Sudeći po ilustraciji na ekranu pored nje, tetovirala je malog anđela kao posvetu sinu koji je preminuo u travnju nedugo nakon rođenja. Na najnovijoj objavljenoj fotografiji pak vidi se kako drži svoju bebu, ali i njezina tetovaža na zapešću. Riječ je o slovima 'G' (kao Georgina) i 'C' (kao Cristiano) povezanih srcem, očito posveti Cristianu Ronaldu, jer ga je označila u objavi. Inače, najpoznatiji igrač današnjice je žešći protivnik tetovaža.

'Više puta sam govorio o tome i zanimljivo je što to ljude uopće zanima. Ne želim se tetovirati jer u tom slučaju ne bih mogao davati krv. Ovako nemam tetovaže i često dajem krv kako bih pomogao onim najugroženijima. Mislim da bismo svi trebali davati krv jer nikada ne znate čiji život možete spasiti. Kada se tetovirate, morate čekati najmanje pola godine da možete opet dati krv, a ja to ne želim jer je to predugo za mene', izjavio je ranije Ronaldo.

  • +2
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO