u suzama pred kamerama

Dirljive snimke dokumentarca Celine Dion slomile obožavatelje

24.05.2024 u 12:31

Bionic
Reading

Uskoro izlazi dokumentarac o jednoj od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu, a Amazon Prime je predstavio novi, emotivni trailer u kojem se ona rasplakala dok je govorila o svojoj borbi teškom i neizlječivom bolesti koja se naziva sindromom ukočene osobe. Oni koji su ga vidjeli nisu ostali ravnodušni

U dirljivoj najavi dokumentarca 'I Am: Celine Dion' može se vidjeti kako Celine Dion govori kroz suze o svom sindromu koji je uvelike utjecao na njezin život i okončao njezinu karijeru. Mnogi korisnici društvenih mreža pisali su kako ih je taj trenutak 'slomio'. Njezin iskreni istup rasplakao je brojne obožavatelje.

'Ovo je tek trailer, ali već plačem kao malo dijete', 'Ovo me ubolo i ranilo', Ovaj video me razbio na komadiće. Kakva divna i snažna žena', 'U totalnom sam u šoku, ona ne zaslužuje ovu situaciju', 'Već plačem. Kraljice ne zaslužuješ ništa osim zdravlja, ljubavi i svih pohvala. Ostani jaka, Celine, jako te volimo i strašno nam nedostaješ', 'Opet plačem zbog Celine Dion. Moja ljubav prema ovoj ženi koja traje više od trideset godina nema granica', pišu njezini obožavatelji.

Izvor: Društvene mreže

U traileru se može vidjeti kako legendarna pjevačica čuva svoj glas i ističe kako će učiniti sve da može opet zapjevati istovremeno trudeći se da ne zaplače. 'Moj glas je dirigent mog života', objašnjava Celine dok se prikazuju različiti isječci s njezinih nastupa.

'Nije teško odraditi nastup. Teško ga je otkazati. Svakog dana naporno radim, ali moram priznati da je ovo borba. Tako mi nedostaju ljudi. Ako ne mogu trčati, hodat ću. Ako ne mogu hodati, puzat ću, ali neću stati', ispričala je kroz suze.

Većinu vremena provodi u Las Vegasu, na imanju gdje je sve prilagođeno njezinim potrebama zbog bolesti te je odgodila i europsku turneju kao i odlaske na javne događaje. Ustrajna je u svojoj borbi s bolešću i vjeruje da će jednoga dana ponovno stati na pozornicu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr