stabilan odnos

Dok Affleck prolazi ljubavni brodolom, Jennifer Garner u ljubavi cvjetaju ruže

26.08.2024 u 15:02

  • +2

Jennifer Garner i John Miller

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon razvoda braka s Benom Affleckom, Jennifer Garner ljubav je pronašla u nešto manje poznatom, ali ne i manje uspješnom muškarcu. S partnerom Johnom Millerom snimljena je u izlasku, a dobro raspoloženje par je otkrio osmjesima

Nakon rastave braka, bivši supružnici Jennifer Garner i Ben Affleck krenuli su odvojenim putevima. Ubrzo nakon razvoda, poznati su glumci pronašli sreću u novim partnerima. I dok je Ben Affleck vrlo brzo 'utrčao' u vezu s Jennifer Lopez te 'zaludio' društvene mreže, njegova bivša supruga Jennifer Garner sreću je pronašla u odnosu o kojem se zapravo ni ne zna puno.

Iako je partner popularne glumice vrlo uspješan biznismen, riječ je o osobnosti koja ne voli biti medijski eksponirana pa par svoju vezu drži za sebe.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Riječ je o američkom biznismenu koji je trenutno na poziciji izvršnog direktora CaliBurgera i matične kompanije CaliGroup, a njegovo je ime John Miller.

52-godišnja glumica fotografirana je ovog vikenda kako napušta restoran s Millerom, a dobro raspoloženje između njih pokazalo je da su nedavne razmirice iza njih te da sada u njihovom odnosu cvjetaju ruže.

Naime, strani mediji su izvijestili kako je pokušaj Jennifer Garner da pomogne bivšem suprugu pri teškoj rastavi ipak razljutio njezinog novog partnera: 'John ne voli dijeliti Jen i postoji podjela kada su u pitanju ona i Ben. Volio bi da nije tako jer razumije da su obitelj, ali to ga pogodi kao što bi bilo koga. John se ne boji da će ponovno biti zajedno, ali bilo je teško nositi se s njezinom podrškom Benu tijekom njegovog razlaza s Lopez', otkrio je izvor.

čudna kombinacija

Dok je Jennifer Lopez predavala papire za razvod, Ben Affleck je putovao s bivšom

Pogledaj galeriju