bacili se u potragu

Dok Britanija nagađa o njihovoj sudbini u monarhiji, Meghan Markle i princ Harry imaju drugih briga

02.10.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle navodno su potrazi za novim domom. Prema pisanju stranih medija, želja im je preseliti se iz Montecita u Kaliforniji, gdje sada žive, u zajednicu Hope Ranch

Prema pisanju Santa Barbara News-Press, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u potrazi su za novim domom jer im njihov trenutni dom više 'ne odgovara u potpunosti'. Želja im je pronaći novo obiteljsko gnijezdo na Hope Ranchu. Hope Ranch je privatna zajednica udaljena oko 10 milja od Montecita, gdje su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili u ožujku 2020. sa svojim sinom Archiejem koji sada ima 3 godine. Otkako žive u Kaliforniji, par je dobio i drugo dijete, djevojčicu Lilibet koja ima jednu godinu.

Potencijalno novo susjedstvo, koje im je zapelo za oko, ne da se može pohvaliti seoskim klubom namijenjenim samo za članove i golf klubom, već također uključuje i pristup teniskim terenima, terenima za piknik i konjičkim stazama.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Imageplotter/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kuće u tom području navodno mogu doseći cijenu od čak 22 milijuna dolara. Zasada još nije poznati jesu li bivši vojni pilot (38) i njegova supruga (41) već kupili novi dom ili su tek krenuli u potragu. Meghan i Harry odluku o potencijalnom preseljenju donijeli su dva mjeseca nakon što je u svibnju objavljena vijest da je njihov dom bio nekoliko puta mjesto potencijalne provale.

Harry i Meghan nedavno su se vratili u Kaliforniju, nakon što u kolovozu letjeli preko bare uslijedi brojnih dobrotvornih događaja, ali se i zadržali veći dio rujna uslijed neočekivane smrti kraljice Elizabete II. Kada je čuo da se njegova baka, kraljica Elizabeta ne osjeća dobro, Harry je požurio u Balmoral u Škotskoj gdje je je 8. rujna kraljica stavljena pod medicinski nadzor'. Na žalost, Harry nije stigao na vrijeme, te je kraljica preminula prije njegovog dolaska. Harry i Meghan ostali su u Engleskoj sve do kraljičinog sprovoda koji je održan 19. rujna, a kući su odletjeli čim je službeni dio sprovoda završio.

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Međutim, prije nego što je njihov posjet završio, par je dospio na naslovnice brojnih medija zbog rijetkih interakcija s princom Williamom, Kate Middleton, kraljem Charlesom III. i drugim članovima obitelji. Napetost u odnosu para i ostatka kraljevske obitelji osjetna je otkako su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj u siječnju 2020., a njihov odlazak službeno je objavljen u veljači sljedeće godine.

Oprah Winfrey je prošlog mjeseca izrazila nadu da će članovi kraljevske obitelji pronaći mir u razdoblju žalosti, nazvavši Elizabetinu smrt prilikom za ispravak. 'Kad se bilo koja obitelj okupi na zajedničkoj ceremoniji, ritualu, znate, pokapanja vaših mrtvih, postoji prilika za mir', objasnio je 68-godišnja Oprah za za Extru. Kasnije tog istog mjeseca, Oprahina prijateljica Gayle King rekla je za isti medij da su obje strane ulagale napore da se situacija nekako ispravi, ali tek će budućnost pokazati je li im to uspjelo.

Kraljevski pisac Robert Hardman nedavno je otkrio kako je jedna od Elizabethinih 'najdražih želja' bila da se njezin unuk pomiri sa svojim voljenima. Kako god, znakova o pomirenju još nema, glasine da su Harryju i njegovoj supruzi Meghan zauvijek zatvorena vrata dvora sve su glasnija.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju