baka servis

Dok Danijela čuva unučicu, Ella Dvornik ponosno pokazuje tijelo nakon poroda

23.11.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Novopečena baka Danijela Dvornik, koja je s nestrpljenjem iščekivala rođenje svoje prve unučice, nakon deset dana požalila se kako ju je malena skroz okupirala te je zbog nje zapustila sve svoje obveze. Za to vrijeme mlada mama Ella hrabro pokazuje kako zapravo izgleda tijelo nakon poroda

'Dobro vam jutro! Unučica me skroz zarobila, tako da sam svih ovih dana zapravo bila na neki način 'oduzeta'. Cijele dane gledam u nju kao u čudo svjetsko. Mijenjam joj pelene, oblačim je, dohranjujem je, uspavljujem je... uglavnom, igram se s njom i vraćam se u onaj davno zaboravljeni osjećaj kad sam ja bila mlada mama s Ellom. Toliko me to očaralo da sam sve svoje obaveze 'zamrznula'. A Balie je jako dobra beba, koja uglavnom spava i jede, dobiva na težini i vidi se da je zadovoljna i smirena. Baš kao što je i Ella bila', započinje svoj poduži post na Facebooku Danijela Dvornik, čija je kći Ella prije deset dana na svijet donijela kćerkicu. 

Nakon što je nekoliko dana provela u bolnici Ella je nedavno stigla kući sa svojom mezimicom te su ju s nestrpljenjem čekali zaručnik Charles Pearce i majka Danijela, koja novopečenim roditeljima pomaže u prvim danima s malenom Balie Dee

Međutim budući da bebica zahtijeva neprekidnu brigu, sretna baka se požalila i kako je zbog toga potpuno zapostavila svoje svakodnevne obveze. 

“Ljubav se zove imenom tvojim “

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

'Uživam u svakom danu provedenom s njima jer znam da sve to brzo prođe. Danas imam posla koji više ne mogu odgađati, malo sam zanemarila moje Reebawish i blog i jedva čekam i njima se posvetiti. Što se tiče treninga i vježbanja, tu nikako ne mogu uhvatiti neki svoj ritam jer mi se totalno poremetio, ali i to će doći na svoje. Fali mi sve to. Momentalno mi je život zaista ispunjen unučicom i ne želim propustiti te trenutke jer je to tako divan osjećaj', zaključila je udovica kralja funka Dine Dvornika. 

Dok se ona ne odvaja od novorođene Balie, 25-godišnja Ella uhvatila je trenutak da ovjekovječi svoju figuru nakon poroda. 

10 days post partum. No six pack 😂 #postpartum #postpartumbody #10dayspostpartum #1weekpostpartum #afterbirth

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

'10 dana nakon poroda. Nemam trbušnjake', našalila se Ella ponosno pozirajući pred ogledalom u vrućim hlačicama i kratkoj majici. Za svoju hrabru objavu dobila je mnogobrojne pohvale žena koje su prošle isto. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX