SVE JE ZABILJEŽENO

Dok je Đoković igrao finale Wimbledona, publika se zabavljala urnebesnim princem Georgeom, koji se nije sramio ni kopati nos na tribinama

11.07.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Niti ovo finale Wimbledonea, koji su igrali Novak Đoković i Nick Kyrgios, nije prošlo bez članova britanske kraljevske obitelji u loži. A ovoga se puta Kate Middleton i princu Williamu pridružio njihov najstariji sin, princ George, koji je vrijeme kratio na razne načine i, kao i obično, postao pravi viralni hit

Bio je to njegov prvi službeni Wimbledon, ali i prilika da uživo pogleda svog najdražeg tenisača, ujedno ovogodišnjeg pobjednika Novaka Đokovića. Osmogodišnji princ George pridružio se u kraljevskoj loži roditeljima Kate Middleton i princu Williamu, no čini se nije se nadao da će se, gledajući meč, dosađivati.

Odjeven u elegantno tamnoplavo odijelo s kravatom, George je sjedio između roditelja, a onda je krenuo njegov urnebesni niz. Bilo je to smiješnih faca, potom red griženja noktiju, smijanja, ali i ispijanja pića, da bi na kraju malo prstom proučio ima li čega u nosu.

Naravno da su sve to zabilježili fotografi, a nastale fotografije u kratkom su se roku proširile diljem svijeta te je zahvaljujući tome princ George još jednom postao viralni hit. Ovoga puta, za razliku od kraljičinog jubileja, na kojem se dosađivao njegov mlađi brat, princ Louis, nije bilo njihove sestre, princeze Charlotte, koja bi uvela red.

Nakon što je Đoković pobijedio u finalu članovi kraljevske obitelji s njim su se susreli i na primanju organiziranom nakon meča, a tom je prilikom srpski tenisač princu Georgeu dao svoj pehar da ga razgleda, što je ovaj s oduševljenjem prihvatio, ali i otkrio da je on zapravo poprilično težak.

  • +7
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia