DRAŽE IM JE 'VANI'

Domaće zvijezde koje ljetni odmor provode izvan granica Lijepe Naše

11.08.2018 u 08:04

Bionic
Reading

Neke su naše zvijezde odlučile ljetni odmor ili tek dio njega, provesti uživajući na raznim dijelovima svijeta. Svima im je zajedničko to što su lijepe kadrove, uglavnom s plaže, odlučili podijelili s pratiteljima na svojim Instagram profilima

Jedna od omiljenih domaćih televizijskih i radijskih voditeljica, Iva Šulentić, otputovala je na odmor van Hrvatske. U jednu od najpoznatijih party destinacija, Ibizu. s obzirom na destinaciju poznatu po partijanju, Iva se ipak radije posvetila otkrivanju malih uličica, otkrivanju krajolika, uživanju u moru i suncu.

  • +7
Iva Šulentić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc svojim je fanovima, prija nego je soputovao na Vis, slao 'razglednice' iz Pariza gdje je obilazio muzeje, promatrao Eifelov toranj iz žablje perspektive brodove koji plove Seinom, a nije odolio ni francuskom specijalitetu – puževima.

  • +11
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Riječanka Ana Radišić, koja vodi emisiju 'Exkluziv' i uređuje 'Top.hr' na RTL-u, ovog ljeta, prije odlaska u Raslinu gdje je njezina ljetna oaza, za svoj hedonistički kutak odabrala je Šri Lanku. Taj egzotični odmor pamtit će po usponu na Adam’s Peak, jedan od najviših vrhova Šri Lanke i mjesto hodočašća brojnih vjernika, to što je pobijedila strah od zmija i kušanju raznih specijaliteta.

💚 #srilanka #traveling #enjoying #makingnewfriendship #truffles

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

  • +14
Ana Radišić Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR FERINA

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar obožava ljetovati u Grčkoj gdje je boravila više puta. Ove godine je posjetila otok Kos. Na svom Instagramu u duhovitom stilu je poručila kako, unatoč velikim vrućinama, ne propušta posjete čuvenim hramovima i znamenitostima.

  • +7
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Poput Barbare, u Grčkoj je svoj odmor potražila i Nives Celzijus. Glumica, spisateljica i pjevačica ondje je otputovala u društvu sestre Matee Zeljković.

Coffee time #glyfada

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ja super, a vi ?😜 #athens #glyfadabeach #greece🇬🇷 #sisters

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nataša Janjić dio svog odmora provela je na plažama Barcelone gdje je otputovala nakon filmskog festivala u Puli.

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL