ŠTO MANJE, TO BOLJE

Poznate Hrvatice skinule suvišne krpice i postale vladarice plaža

03.08.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Sezona godišnjih odmora je u punom zamahu, a osim kupanja i sunčanja, sudeći prema brojnim fotografijama, poznatim Hrvaticama je jedna od omiljenih zanimacija objavljivanje istih na Instagramu

Ljeto je idealno vrijeme za pokazivanje vitke linije i hvatanje preplanulog tena. To znaju i poznate dame koje ljeto koriste kako bi se odmorile, ali i počastile nas fotografijama u badićima.

Jedna od najlješih Hrvatica, Iva Jerković odmara u Ninu, svojoj tradicionalnoj ljetnoj destinaciji gdje njezina baka tamo ima kuću za odmor. Voditeljica i poduzetnica pozirala je u travi u izazovnom kupaćem kostimu s čipkastim detaljima koji su prekrivali dekolte.

Live life to the fullest,and focus on the positive💚

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

  • +4
Iva Jerković Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bojana Gregorić Vejzović oduzima dah svojim savršeno isklesanim tijelom. Najnoviju fotografiju za koju je dobila mnoštvo komplimenata, glumica je komentirala: 'Enes me fotkao, a tko te voli fotka tako da izgledaš savršeno. Prava istina je ipak zeru drugačija, ali nema retuša časna riječ... Dovoljno je daleko'.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Nekadašnja pjevačica, danas PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić fotografirala se pored bazena u jednodjelnom badiću i napisala duhovitu objavu na svoj račun. 'Tri trudnoće i tri poroda su iza mene. Znakovi svega toga vidljivi su na mom tijelu. I deblje ruke, i masnoća tu di je tetovaža, i strije na guzi i bokovima, spek oko trbuha, pa i celulit na nogama. Kuham, jedem i to me čini sretnom. I to isto vidimo ovdje', među ostalim je napisala u poduljem tekstu pored fotografije.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i ovog ljeta je svoje pratitelje počastila fotografijama na kojima pokazuje svoje vitko tijelo u kupaćem kostimu.

🌞💃🏼👙 Niš..godišnji je. 🤷🏼‍♀️ . . #vacationmode 🔛

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

I Ecija Ojdanić uživa na odmoru i pokazuje svoje skladno tijelo na Instagramu.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Njezina kolegica Nataša Janjić trenutno uživa van Hrvatske. Njezina trenutna destinacija za guštanje je Barcelona. Glumica se pokazala bez šminke u prugastom plavo bijelom dvodjelnom badiću.

Serenity

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Nevena Rendeli Vejzović ponovno uživa u trudnoći, a ona ju nije spriječila da od vrućine pobjegne na obalu i prepusti se dalmatinskim destinacijama. Nakon Pirovca doputovala je na Pelješac gdje je omiljene krpice brzo zamijenila kupaćim kostimom prošaranog uzorka.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ana Maras Harmander ovog ljeta pokazala je da ima bogatu kolekciju kupaćih kostima i svi joj odreda savršeno pristaju. Glumica je na zadnjoj objavljenoj fotografiji pozirala kako hvata boju u jednodjelnom trenti seksi badiću.

  • +4
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Nekadašnja voditeljica a danas event menadžerica na svojoj matičnoj televiziji RTL-u, Antonija Stupar Jurkin pozirala je u bazenu.

#justrelax #enjoyinglife

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

Antonija Stupar Jurkin Izvor: Promo fotografije / Autor: Srećko Rundić