francuski chic

Domenica in Paris: Pjevačica se pohvalila fotografijama iz čarobne metropole

26.10.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Pariz oduvijek mami svojom ljepotom, kulturom i poviješću. Pruža beskrajne mogućnosti za istraživanje, od ikoničnih znamenitosti, šarmantnih uličica, vrhunske kuhinje kao i bogate umjetničke ponude, a nije mu odoljela ni Domenica Žuvela koja je za uživanje u tom gradu odabrala kasnu jesen

Mlada korčulanska glazbenica ranije je izjavila da 'ne voli preduga putovanja jer je to izbaci iz njezine rutine i obaveza', te da je za nju idealan produženi vikend, a ponekad joj je dovoljan i samo vikend.

Nije poznato koliko je boravila u gradu ljubavi, svjetla, mode, umjetnosti, provoda i odlične kuhinje - Parizu, no po fotografijama kojima se pohvalila na Instagramu vidi se da je Domenica Žuvela istinski guštala u jednom od najljepših gradova na zemaljskoj kugli.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Ništa bez beretke

Odjevena poput kakve Francuskinje, Domenica je s crvenom beretkom na glavi zablistala na ulicama francuske prijestolnice, bistroima, metroima i pokraj poznatih znamenitosti. Pjevačica je rekla da joj, premda se 'umori od hodanja i razgledavanja', putovanja 'napune baterije na poseban način i obogate je uspomenama'. Vjerujemo da će tako biti i ovog puta.

Ranije je također otkrila da često na putovanja ode neplanski. Zbog prirode posla teško joj je planirati mnogo unaprijed pa često kupi karte danas za sutra što je više veseli od planiranih putovanja.

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju

Nakon lockdowna, odlučila je da će, koliko bude u mogućnosti, putovanja povezivati s koncertima što ipak zahtijeva planiranje zbog karata za koncert. Tako je među ostalim u Beču 2022. bila na koncertu Due Lipe, a u Rimu prošle godine na Erosu Ramazzottiju. Na popisu joj je, priznala je, cijeli niz izvođača na čije bih koncerte rado otišla te se nada da će to uspjeti ostvariti.