ala gušta

Oduševila prizorom: Domenica objavila video ispod mora, pišu joj da je 'prelijepa sirena'

30.08.2024 u 09:40

Bionic
Reading

Društvene mreže još su pune fotografija s odmora, a u suncu i drugim ljetnim radostima uživa i naša pjevačica. Domenica Žuvela pokazala je svima kako izgledaju njezini ovogodišnji idilični morski trenutci

Popularna Korčulanka i ove godine je pokazala kako se kupala i ronila u moru, a Domenica je sve posebno očarala videom na kojem se vidi kako uživala u čarima podvodnog svijeta.

Roni poput pravog profesionalca

Kako je odrasla je u Veloj Luci gdje je imala priliku uživati u plivanju i istraživanju morskih dubina do mile volje, ne čudi što joj je jedan od omiljenih hobija - ronjenje. Roni kao kakav pravi profesionalac i među ribama istražuje život u moru. Osim predivnog podmorja, pjevačica je pokazala sve svoje zavodljive atribute.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Zato joj mnogi pratitelji osim što im se sviđa njezina 'linija' i pologa pjesme koju je stavila uz video, poručuju da je 'prelijepa sirena'.

Pjevačica je svojim vitkim tijelom mamila uzdahe i u showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem smo je gledali prije dvije godine kada je pokazala zavidne plesne vještine.

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju