DOZNAJEMO IZ BLISKIH IZVORA

Severina dala izjavu policiji, podnijet će prijavu protiv sestre Marijane

30.08.2022 u 19:54

Bionic
Reading

Medijima je odjeknula vijest kako je policija privela pjevačicu na zagrebačkom aerodromu oko podneva nakon što su od splitske policije dobili zahtjev za njezinim privođenjem. Proživjela je obiteljsku dramu. Prema prijavi sestre Marijane, navodno je fizički nasrnula na nju i to pred njihovom majkom. Njihova majka Ana Vučković rekla je kako to nije prvi put da Marijana prijavljuje sestru

Severina je, doznali smo iz njezinih bliskih izvora, bila u traumatološkoj bolnici na utvrđivanju ozljeda te je s odvjetnicom Jasminkom Biloš trenutno na davanju iskaza. Protiv sestre Marijane Popović podnijet će prijavu.

U splitskom domu njihove majke Ane Vučković oko jedan sat poslije ponoći dvije sestre su se sukobile. Prema Marijani, žestoko su se hrvale i šamarale nakon čega je Popović otišla u bolnicu. Prema njezinim tvrdnjama Severina se okomila na nju i to pred majkom Anom. No, postoji i druga verzija ove priče, prema kojoj je cijeli incident prouzročila Severinina sestra Marijana. Ona je navodno lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozlijeda.

Ubrzo su se pojavile fotografije Severininih ozljeda i razbijenog mobitela, a javila se i majka pjevačice, Ana Vučković koja Severinina majka, koja je za medije rekla da se ovo događalo i prije. 'Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!', kazala je za Jutarnji.hr.

  • +17
Severina u Opatiji Izvor: Cropix / Autor: DAMIR SKOMRLJ