DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Jedan od junaka utakmice s Japanom, Mario Pašalić sa suprugom rođendan slavi isti dan, a imali su bajkovito vjenčanje

05.12.2022 u 18:48

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, trenutno igrač talijanskog prvoligaša Atalante (ondje igra od 2018. godine), na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života. Na njima se može vidjeti kako je zaljubljen u svoju suprugu Mariju

Nogometaš iz Kaštel Gomilice cijenjen je jer uvijek kako se često piše, 'ostavi srce na terenu'. Tajna dobrih igara našeg reprezentativca Maria Pašalića je i u najvećoj navijačici, supruzi Mariji s kojom je u braku od lipnja 2019. godine.

Vjenčali su se na Čiovu, a uzvanike je zabavljao Marko Škugor. Slavlje se nakon crkvene ceremonije preselilo se na jedrenjak Aixaia, gdje je okupljene animirao Jure Brkljača. Među uzvancima su bili i mladoženjini bivši suigrači Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan... Zanimljivo je da Mario i Marija rođendan slave isti dan, iako je ona godinu mlađa.

Sudeći prema onome što supružnici Pašalić objavljuju na društvenim mrežama, slobodno vrijeme provode na moru, u planinama, putuju svijetom. 'Bergamo mi se jako sviđa. Jest mali grad, ali je vrlo lijep, vrlo miran. Često odlazim u duge šetnje u okolici. Od jela mi se najviše sviđa specijalitet iz Bergama, casoncelli', otkrio je Mario ranije za Sportske novosti. Nakon supruge, najveća podrška su mu roditelji.

Inače, nogometaš je svoje prve nogometne karijere napravio na terenu GOŠK Kaštel Gomilice, a u nastavio je razvijanje u Hajdukovoj školi. Prije osam godina potpisao je ugovor s engleskim premijerligašem Chelsaeom, a nakon raznih posudbi na kraju je 2018. stigao u Bergamo i Atalantu.

  • +3
Mario Pašalić Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia