uzbudljivo ljeto

Ecija Ojdanić otputovala u Amsterdam, evo tko joj pravi društvo

28.08.2024 u 15:07

Bionic
Reading

Naša glumica nedavno se pohvalila velikim životnim uspjehom. Dobila je Nagradu Grada Drniša za postignuća u kulturnim događanjima u protekloj godini, posebno na kazališnom festivalu GOOD fest. Nakon odmora u rodnom, dalmatinskom kraju, Ecija Ojdanić se počastila putovanjem u Nizozemsku

Čim je doputovala, Ecija Ojdanić je s ostatkom svijeta podijelila vesele, nezaboravne trenutke. Amsterdam je čini se, top destinacija za nju i njezinu 19-godišnju kćer Cvitu.

Dočekale ih vremenske (ne)prilike

U prvoj objavi glumica je s pratiteljima pokazala nekoliko fotografija i otkrila prve dojmove. 'Amsterdam, Dan prvi… Prava istina je da se do 14 h izmijenilo nekoliko vremenskih (ne)prilika, ali nas dvije pamtimo samo sunčane dijelove… To nam je u genima, uostalom', napisala je. Može se vidjeti kako sa svojom mezimicom pozira u ležernoj odjevnoj kombinaciji.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

I danas je postavila objavu. 'Uživanje u razonodi, sportu i iznimno sunčanom i ugodnom danu u Amsterdamu', opisala je Ecija.

Osim po svojim glumačkim uspjesima, Drnišanka je jednako tako poznata i po svojoj strasti prema trčanju. a tog se sporta očito, ne odriče ni tijekom boravka u Amsterdamu. Podsjetimo, Ecija je Cvitu dobila s bivšim suprugom Antom Viljevcem, a od 2009. godine je u braku s redateljem Robertom Orhelom s kojim ima sina Jakova.

UŽIVANCIJA NA SUNCU

Sunčana subota napunila špicu: Ecija Ojdanić se ne da iz ljetnih haljina, a Mirela Holy prodefilirala u bijelom

Pogledaj galeriju