OSVAJA IZGLEDOM

Ecija Ojdanić zna kako osvojiti mnoštvo komplimenata

02.03.2018 u 19:35

Bionic
Reading

Posljednjih godina glumica Ecija Ojdanić pažnju javnosti plijeni dobrim izgledom kojim se s vremena na vrijeme voli pohvaliti na društvenim mrežama

'Može jedna mama upecat koji kompliment na ovaj šugavi dan?', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira u kimonu i donjem rublju ističući liniju na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe dame.

'Riječi su suvišne' ili 'Nikad nisi bolje izgledala' samo su neki od komentara upućenih glumici rođenoj u Drnišu koja često ističe kako ništa nije vječno i bez stalnog ulaganja u sebe.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Za njezin sve bolji izgled zaslužna je, kaže, sinergija više faktora. 'Prije svega tu je trčanje kojim se bavim posljednjih godina, zadovoljstvo u životu, ispunjenost u privatnom i poslovnom smislu. A i zahvaljujući Poliklinici Bagatin, u kojoj se već dugo bave mojim izgledom. Naravno, tu je i genetika', ističe Ecija.

'Otkad trčim, trošim više kalorija. Iako me i voda deblja, prvo pravilo mi je da pazim kada su u pitanju četiri bijela rafinirana zla. Jedino u čemu 'pretjerujem' su povrće i riba jer prehranu baziram na mediteranskoj laganoj spizi', priznaje glumica.