ČARI LJETA

Egzotični obiteljski odmor Ljupke Gojić Mikić

26.03.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić zagrebačku adresu prije osam godina zamijenila je onom u dalekom Japanu, gdje njezin suprug Mihael Mikić igra za nogometni klub iz Hirošime. I dok čari proljeća mi tek počinjemo osjećati, Ljupka s obitelji uživa u morskim radostima egzotičnog filipinskog otoka Boracaya

Ljupka ne krije koliko uživaju u kupanju i igricama na prekrasnim pješčanim plažama, a sve to redovito bilježi i objavljuje na svom profilu na Instagramu koji je savršeno mjesto za modna nadahnuća. Malo tko kao Ljupka slaže s takvom lakoćom jedinstvene modne kombinacije, a još je manje onih koji ih s takvom lakoćom mogu nositi. Ne čudi stoga što ju je Fashion Guru čak dva puta u zadnje tri godine proglasio najbolje odjevenom Hrvaticom.

🐳

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

U modnim igricama, osim Ljupke, nerijetko uživaju i njezine preslatke kćeri koje trenutačno s mamom ljetuju na egzotičnom otoku gdje se, sudeći po fotografijama, odlično provode.

Na filipinskom otočiću Boracayu Ljupka je boravila i krajem prošle godine, a očito joj se toliko svidio da se ponovo s obitelji, kćerkicama Janom Siennom i Milom Amelie, tamo i vratila. 

@joliepetitebyljupkagojic 👗#newcollection #spring #summer #joliepetitebyljupkagojic 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

U nedavnom razgovoru za tportal otkrila je da joj se kod života u Japanu najviše dopada mir kojim je okružena. 'Takav mir nigdje ne postoji, to da svatko gleda u svoj tanjur i ne gura glavu u tuđi', rekla je Ljupka.

Otkrila je i da kćerkice sjajno govore japanski, dok ona i Mihael dosta toga razmiju, ali lošije govore. 'Nema ništa gore od trenutka u kojem ne razumiješ vlastito dijete dok u parku urla na sestru. Mika i ja dosta toga razumijemo i za nuždu ćemo se sporazumjeti, budući da Japanci jako slabo govore engleski jezik. Ali zato njih dvije govore odlično i ljudi nam kažu da su im preci sigurno iz Hirošime. Dala bih za primjer Hameda Bangouru jer je rođeni Gvinejac, a svi znaju kako dobro govori purgerski.'