postat će djed

Eminem otkrio da mu je kći Hailie Jade - trudna

03.10.2024 u 23:42

Bionic
Reading

Dvadesetosmogodišnja diplomirana psihologinja, Hailie Jade Scott očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Evanom McClintockom, a njezin tata, Eminem inače poznat kao reper oštrog jezika, obznanio je to na najnježniji način

U četvrtak je 51-godišnji reper objavio dirljivi glazbeni video za svoju pjesmu 'Temporary', koji sadrži desetke starih kućnih videa njegove kćeri Hailie Jade Scott. Pred kraj videa, ponosni tata Eminem (prvim imenom Marshall Bruce Mathers III.) podijelio je video na kojem mu je Hailie Jade otkrila da čeka svoje prvo dijete sa svojim suprugom Evanom McClintockom.

Posvetio joj je hitove

Hailie Jade daje svom tati plavi nogometni dres s natpisom 'Djed' i brojem 1. Eminemova čeljust pada, a oči se šire dok plače na sretnu vijest. Predstavnik Eminema još se nije oglasio i potvrdio tu vijest. Hailie Jade Scott se rodila na Božić 1995. u Detroitu, a diplomirala psihologiju na Michigan State Collegu. Eminem joj je posvetio svoje hitove 'Mockingbird' i 'Hailie‘s Song.' kći bila glavni motiv da se izliječi od ovisnosti.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Trudio se biti uz svu svoju djecu

Reper se tijekom cijele svoje karijere brinuo da djecu drži podalje od očiju javnosti i unatoč tome što ih je spominjao u svojim pjesmama, u intervjuima je rijetko govorio o njima. Kako je sam ostao bez oca, trudio se biti uz djecu - biološku i onu koju je posvojio.

Inače, u veljači prošle godine Hailie Jade se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, McClintocka. Hodali su šest godina prije zaruka nakon što su se upoznali na Sveučilištu Michigan State, 2016., a zaručili su se u prosincu 2022. godine.

Više od godinu dana nakon zaruka s McClintockom, Hailie Jade objavila je da su se vjenčali u objavi na Instagramu uz njihove fotografije s vjenčanja.

'dva put, je dva put'

Druga šansa za brak: Dva puta su rekli 'da' istoj osobi

Pogledaj galeriju

Inače, Eminem s bivšom suprugom Kim Scott, s kojom se dvaput ženio i od koje se dva puta razvodio podigao je troje djece: biološku kćer Hailie Jade, usvojenu nećakinju svoje šogorice Alainu Scott, te nebinarnog sina Stevieja Lainea Scotta, kojeg je njegova supruga dobila u vezi s Ericom Hartterom, između njihova dva braka.