FRANCOIS-HENRY PINAULT

Emotivna Salma Hayek: 'Blagoslovljen bio dan kad si se rodio! Sretan rođendan moj kralju!'

29.05.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Nakon što mu je, vrlo vjerojatno, u intimi njihovog doma čestitala 62. rođendan, glumica Salma Hayek iskoristila je društvene mreže kako bi suprugu Francoisu-Henryju Pinaultu uputila najljepše želje

Više od 28 milijuna najvjernijih pratitelja uživalo je u najnovijoj objavi slavne glumice Salme Hayek, koja je upravo putem Instagrama odlučila čestitati rođendan svom voljenom suprugu Francoisu-Henryju Pinaultu.

Uz niz zajedničkih fotografija i snimki, Salma je bila rječita u pisanju čestitke povodom 62. rođendana: 'Blagoslovljen bio dan kad si se rodio, ljubavi moja. Zahvalna sam ti na beskrajnoj ljubavi i smijehu koji mi svakodnevno pružaš. Sretan rođendan moj kralju.'

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ispod njezine objave odmah su se krenule nizati čestitke, među kojima je jednu od njih napisao i bivši nogometaš David Beckham.

Svog budućeg supruga, francuskog milijardera i čelnog čovjeka Keringa, druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput Guccija, Balencijage, Yves Sainta Laurenta i mnogih drugih, Francoisa Henrija-Pinaulta upoznala je 29. travnja 2006. u Veneciji, na otvorenju palače Grassi.

Pinault je na to događanje došao u pratnji brata i sestre, a ne u društvu neke lijepe pratilje, budući da se tek razveo od majke svoje dvoje djece. Organizatori događanja željeli su i neku svjetsku zvijezdu na otvorenju, a nakon što su pozvali Penelope Cruz i Salmu Hayek, koje su snimale film u Rimu, samo je lijepa Salma pristala doći.

  • +3
Salma Hayek i Francois-Henry Pinault Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Iako su se već susretali na nekim društvenim događanjima, Pinault i Salma do te večeri nisu imali prilike upustiti se u razgovor. 'Kliknuli' su na prvu i cijelu večer proveli zajedno, razgovarajući o svemu.

21. rujna 2007. par je dobio svoje prvo i jedino zajedničko dijete, kćerkicu Valentinu Palomu, a Salma Hayek napokon se mogla iskazati u onome o čemu je odavno maštala - majčinstvu.