Pogledajte reakciju obožavatelja

Emotivni susret: Baby Lasagna sletio u Zagreb i pohrlio u zagrljaj majci, umjesto presice sjeo u bus

12.05.2024 u 14:15

Bionic
Reading

Nakon povijesnog uspjeha na Eurosongu, Marko Purišić je sa svojim timom doputovao u domovinu. Sletio je avionom Croatia Airlinesa, a posebno dirljivo je bilo gledati njegov susret s mamom koja ga je dočekala po izlasku iz zračne luke

Baby Lasagna umjesto najavljene press konferencije pohitao je sjesti u panoramski autobus za čijim vlanom sjedi Ana Golomeić koja je vozila i Vatrene 2022. godine. Nakon što se pozdravio s njom popeo se na krov autobusa te je nastavio pozdravljati fanove u društvu mame Marije i tate Dragana Purišića.

Izvor: Pixsell / Autor: M.Juric/Pixsell

Marko Purišić je kratko za HRT izjavio kako se iznenadio što su ga dočeli roditelji na aerodromu i rekao je da nije razočaran. 'Fenomenalan je osjećaj, nisam očekivao, mislio sam da će biti 20-ak ljudi ovdje, a više na trgu', izjavio je miljenik nacije za HTV.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Inače, zrakoplov s kojim se Baby Lasagna vratio u Zagreb poletio je u nedjelju u 11:20 sati iz Kopenhagena, a on se prije toga kratkom videoporukom javio se pratiteljima na Instagram Storyju. 'Htio bih vam svima zahvaliti. Kad sletimo, imat ću priliku družiti se s vama. Hvala vam, hvala, hvala, volim vas, bilo je sjajno', rekao je Baby Lasagna i poslao svima poljubac. U avionu ga je dočekala torta, a pilot ga je pozdravio s 'Mijau, mijau'.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju