simbol seksepila

Eva Mendes oduševila svojim ljetnim lookom i mladolikim licem

10.07.2024 u 17:35

Bionic
Reading

Slavna glumica u ožujku je proslavila 50. rođendan, ali prema najnovijim fotografijama, to baš nitko ne bi rekao. Izgleda gotovo identično kao na samom početku karijere, a trenutno uživa u ljetnim danima i doslovno - blista

Eva Mendes, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena iz svijeta šoubiznisa, na Instagramu je podijelila najnovije fotografije, što je raspametilo njezine obožavatelje.

Pozirala je s rukama zabačenim unatrag dok je zavodljivo gledala u kameru, a koža joj je izgledala besprijekorno dok je sunce zalazilo iza nje. Odlučila se za svoj uobičajen make up s naglašenim očima. Za blještav ljetni look šminku je uparila s ružičasto-bordo haljinom dugih rukava, zlatnom ogrlicom s privjeskom i nekoliko naušnica.

Uz fotografije je napisala da obožava rad vizažistice Marije Vargas i haljinu dizajnerice Silvije Tcherassi, kao i naušnice koje je dizajnirala prije nekoliko godina. Među brojnim fanovima, Vargas je odmah komentirala: 'Donosiš sunce kamo god ideš! Volim te i volim oslikati tvoje lice.'

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Jednom prilikom otkrila je što jede da bi održala mladolik izgled i zdravlje, pogotovo dok je zauzeta obavezama oko kćeri Esmeralde i Amande, rođenih u braku sa sedam godina mlađim partnerom, glumcem Ryanom Goslingom. Hranu, kaže, smatra 'gorivom za svoje tijelo'.

KOGA ZOVE?

Eva Mendes prvi puta u javnosti nakon objavljenih nominacija za Oscara

Pogledaj galeriju

'Dan obično započinjem jajima. Ona su poput magije, toliko toga možeš napraviti s njima. Najčešće od njih napravim kajganu i jedem ih uz tost. Odrasla sam jedući rižu i grah pa uvijek nastojim imati neku vrstu žitarica u svakom obroku. Za ručak najčešće jedem losos uz rižu ili kvinou i uvijek uvrstim salatu. Isto jedem za večeru.' Njezin prvi izbor pak za glatko i mladoliko lice i tijelo je - kokosovo ulje.