uživa daleko od hrvatske

Evo na kojoj se bajkovitoj destinaciji sad nalazi Lana Jurčević

10.06.2024 u 14:03

Bionic
Reading

Hrvatska glazbenica kroz svoju je trudnoću s pratiteljima na društvenim mrežama dijelila razne trenutke, a sada pokzauje kako gušta u novoj životnoj ulozi. Nedavno je imala veliki povratak na scenu. U Mariboru je održala prvi nastup nakon što je rodila djevojčicu Maylu Lily, a sad se javila s Ibize

Lana Jurčević pohvalila se da je u ženskom društvu otišla na Ibizu, a s njom je i Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca.

Pjevačica je objavila fotografiju s Ibize na kojoj veselo pozira u besprijekornom izdanju, a objavu su naravno, odmah komentirali brojni njezini pratitelji.

Neke je zanimalo je li i njezina beba s njima na Ibizi no pjevačica je u idućoj objavi pokazala da je njezina djevojčica s njom kao i njezin partner Filip Kratofil.

'Naše prvo romantično putovanje… kud drugo nego na Ibizu. Maki nam raste ko gljivica poslije kiše, već je ogromna.. I pre pre preeedobra je svo vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i napartijala na maminim koncertima, tako da je 'svoj na svome' i sad', napisala je.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Podsjetimo, Lana je krajem studenog prošle godine rodila, a nedavno je otkrila da su ona i njezin dragi stavili identične tetovaže na ruke.

USKLADILA JE SVE

Dobitna kombinacija: Lana Jurčević istaknula liniju u cvjetnoj haljini

Pogledaj galeriju