SAMO PRIRODNO

Fani Stipković: Lijepa bez imalo šminke dok vježba pored jezera

12.02.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Atraktivna Korčulanka koja trenutno gradi karijeru u Španjolskoj u slobodno vrijeme najviše voli vježbati i biti u prirodi. Većinu tih trenutaka zabilježi kamerom, a u tim fotografijama najviše uživaju njeni muški obožavatelji na Instagramu. Među zadnjima koju je podijelila je i jedna bez šminke, na kojoj Fani Stipković pokazuje svoju prirodnu ljepotu

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografije iz prirode. Sudeći prema opisu, trenutno se nalazi u Zagrebu, a fotografija je nastala na jarunskom jezeru. Osim što je utegnuta i izgleda nevjerojatno seksi u sportskoj odjeći, ponovo je fanovima pokazala lice bez make-upa.

Svojedobno je rekla da se najbolje osjeća bez trunke šminke na licu i nije joj nikakav problem u takvom izdanju izaći iz kuće.

'Mislim da sam najljepša takva, i gola ili u potkošulji, bez make-upa. I doma sam uvijek takva, hodam samo u gaćicama. Ujutro šećem psa u pidžami, samo navučem tenisice. Kada god ne trebam biti pred kamerom, nemam šminke na licu. To mi je najbolji pokazatelj jesam li zdrava, kakav mi je ten, kako se osjećam. Inače sam najveći hodajući hipohondar, uvijek mislim da mi je nešto, da mi je željezo nisko ili tako nešto, svakih nekoliko dana idem doktorima, na nove tretmane i preglede. Tako da volim biti bez make-upa, to mi je dobar pokazatelj, a i najslobodnije se tako osjećam, kao da sam ja - ja, a ne netko drugi', izjavila je Fani ranije.

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL