jedna od najseksi Hrvatica

Fani Stipković stigla u Dalmaciju, pokazala se u badiću

31.07.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Sportska novinarka i voditeljica korčulanskih korijena stigla je u Hrvatsku prije nekoliko dana. Fani Stipković se odmah pohvalila kako je bila na koncertu 'Trag u beskraju' u čast Olivera Dragojevića, a sve je počastila i zavodljivim morskim prizorima

Svoje malo mjesto odakle potječe Fani Stipković je napustila još prije mnogo godina te radila u Španjolskoj. Trenutno je u sretnom braku sa španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom zbog kojeg se preselila u Meksiko.

Uvijek ima super figuru

Fani se vratila na našu obalu na odmor gdje se prepustila ljetnim užitcima, kako to izgleda pokazala je uz video. Na njemu se može vidjeti njezina super figura u kupaćem kostimu koju vrijedno teše tijekom cijele godine.

Od kad je odselila iz Hrvatske, nekoliko puta je bila svrstavana na listama najseksi novinarki u Europi, a našu zemlju je svojom ljepotom pokorila još u svojim ranim dvadesetima. Podsjetimo, na počecima karijere često bila angažirana i kao manekenka. U to je vrijeme radila i kao novinarka u emisiji 'Red Carpet'.

it boja

Utegnuta Fani Stipković nije mogla proći nezamijećeno u smaragdnoj haljini koja naglašava njezinu isklesanu figuru

Pogledaj galeriju

Inače, u listopadu prošle godine rodila je sina kojem je nadjenula ime Nicolas Valentin.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević