NIKAD SRETNIJA

Uživa u životu: Fani Stipković pokazuje idilične trenutke svoje obitelji

21.10.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Naša sportska novinarka krajem je listopada prošle godine na svijet donijela sina, Nicolása Valentina. Dječak joj je prvo dijete sa suprugom Fernandom Hierrom, a od kad je postala mama 'živi stanje čiste ljubavi'

Od kad je Fani Stipković rodila, većina njezinih objava je posvećena majčinskim trenutcima - fotografijama i videima na kojima je sa sinčićem kojeg je dobila u braku s legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom.

Meksiko, u kojem su živjeli protekle godine, zamijenili su Saudijskom Arabijom (Hierro je u lipnju postao sportski direktor kluba Al-Nassr čija je najveća zvijezda Cristiano Ronaldo), a fatalna Korčulanka se, sudeći po novim fotografijama itekako prilagodila novoj okolini.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Uskoro slave

Fani se na Instagramu pohvalila s više idiličnih obiteljskih fotografija koje su izazvale oduševljenje, a jedan od 'komentatora' im je poručio da su 'uvijek savršeni'. Sportska novinarka i slavni nogometaš krajem mjeseca proslavit će prvi rođendan svog mališana Nicholasa Valentina. Njegovo rođenje, izjavila je, smatra božjim darom.

SNIMANJE U ZAGREBU

Nju je teško ne primijetiti: Fani Stipković podizala temperaturu u kožnoj minici

Pogledaj galeriju