IZNENADILA FANOVE

Gdje je nestala vitka linija? Ecija Ojdanić nabacila kilograme i poručila: 'I pupasto je slatko'

21.09.2018 u 19:45

Bionic
Reading

Glumica Ecija Ojdanić trenutno priprema najnoviju predstavu 'Brodolomke' koja se 2. listopada počinje premijerno prikazivati u Kazalištu Moruzgva. Za potrebe uloge glumica će nositi umjetni trbuh i razna druga pomagala koja će ju učiniti debljom, a kako izgleda Ecija s pokojim kilogramom viška, glumica je dočarala svojim fanovima na Instagramu

'Evo, ovako bih sigurno izgledala da ne trčim, i ne zaobilazim jednostavne ugljikohidrate u širokom luku. Premda je i pupasto slatko, zar ne!', napisala je Ecija Ojdanić ispod fotografije na kojoj pozira u trenirci, s očiglednim viškom kilograma.

Iako su mnogi zlobnici pomislili da se glumica zapustila, riječ je zapravo o kostimu ispod kojeg se i dalje nalazi Ecijina besprijekorno vitka figura.

Glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva trenutno priprema predstavu 'Brodolomke' u kojoj će utjeloviti ulogu Dinke, jedne od četiri međusobno posve različite žene zarobljene na jednom mjestu.

Uvijek vitka glumica, koja je prije nekoliko godina iz temelja promijenila način vježbanja, okrenuvši se trčanju, danas se ozbiljno bavi trčanjem, a koliku ljubav gaji prema ovom sportu svjedoči i to što redovito trči maratone i osvaja medalje.

43-godišnja glumica već tri godine naporno trenira gotovo svakog dana i upravo je to uz meditarensku prehranu i meditaciju tajna njezinog savršena izgleda.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX