TAJNO ORUŽJE naše REPREZENTACIJE

Gdje su hrvatske WAG-sice? Za sada je jedino Iva Šarić viđena u Katru

28.11.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Cijela nacija, ali i Europa, trenutno je posve obuzeta nogometom i nogometašima. Svi s jednakom strašću bodre i prate svaki potez naših Vatrenih, a dame koje posebno budno prate našu momčad su njihove djevojke i supruge, majke njihove djece. One su sretne i ponosne, živciraju se, navijaju i podržavaju naše reprezentativce no ovog puta od svih jedino je zaručnica Brune Petkovića, bivša manekenka i TV-voditeljica Iva Šarić, stigla u Dohu

Kafići su puni, navijački žar je na vrhuncu, a svaka nova utakmica uzbudljivija je od prošle. Za sada je, kako stvari stoje, od naših WAG-sica, s tribina svog odabranika pratila jedino Iva Šarić. Na SP-u je viđena s plavim dresom na kockice na kojem je na leđima ispisano Petković, a pojavila se u društvu prijateljice. Ostale su dame, prve dvije utakmice naše reprezentacije, pratile su u intimnijoj atmosferi.

Izabel Kovačić, supruga i dugogodišnja partnerica Matea Kovačića prije nekoliko dana javila se pratiteljima iz Hrvatske. Objavila je fotografiju iz 'maminog vrta te nekoliko svojih selfija.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Iris Rajčić je Hajdukovca, Marka Livaju, jednog od junaka jučerašnje utakmice bodrila iz Splita. Pokazala je kako njihov dječak Lorenzo navija za tatu, a nakon utakmice na Instagramu ponosno istaknula: 'Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci'.

Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX

U Katar nije otišla ni djevojka još jednog od junaka jučerašnje utakmice, Lovre Majera. Paula Puškaš je iz Francuske gdje već neko vrijeme živi s nogometašem, stigla u Zagreb odakle je navijala za svog dragog u njegovom dresu s brojem 7 na leđima (s utamice iz 5. kola Lige nacija kad je Hravatska na Maksimiru pobijedila Dansku 2:1 krajem rujna).

Josipa Perišić, supruga Perišića uoči utakmice javila se iz Londona. Nakon trijumfa naše momčadi objavila je fotografiju svog dragog s kratkom porukom: 'Ponosni'.

Čini se da ni supruga vratara Dominika Livakovića, Helena Livaković (znana i kao hrvatska Meghan Markle) nije u Dohi. Zadnje što je objavila je poziranje s luksuznim nakitom te kako vrijeme krati kuhajući prijateljicama.

  • +2
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Supruga Marcela Brozovića pratiteljima je pokazala kako njihovi mališani, sin Rafael i kćer Aurora navijaju. Silvija Brozović javila se iz Milana iz stana (koji ima pogled na San Siro i bazen na terasi). Mališani su pozirali ispred okićenog božićnog drvca i ispred ekrana za vrijeme utakmice.