this is me... now

Glazbeni vremeplov: Jennifer Lopez prisjetila se starih hitova, ali i početka veze s Benom Affleckom

25.11.2022 u 23:17

Bionic
Reading

Obožavatelji su ostali iznenađeni kada je Jennifer Lopez nestala s Instagrama, ali sada je sve jasno - povodom obilježavanja 20. godišnjice svog najuspješnijeg albuma svih vremena nastao je novi hit 'This is me... Now', a prisjetila se i svojih početaka s trenutnim suprugom Benom Affleckom

Nakon što je obrisala sve sa svog Instagrama, Jennifer Lopez predstavila je svoj novi album povodom obilježavanja 20. godišnjice albuma 'This is me…Then', a koji se sasvim logično zove 'This is me…Now.' U videu koji je podijelila na društvenim mrežama, Lopez se transformira na naslovnici albuma iz 2002, na kojoj je odjevena u ružičasti komplet - bijeli korzet i crnu kožnu jaknu. 'Ovo sam onda ja, a ovo sam sada ja', komentirala je Lopez.

'This Is Me… Then' objavljen je na vrhuncu prvih zaruka s Benom Affleckom u studenom 2002. Album koji je bio posvećen zvijezdi hita 'Liga pravde', crpio je veliku inspiraciju iz njihove veze za pjesme poput R&B balade 'Dear Ben'.

Affleck je također glumio uz Lopez u glazbenom spotu za glavni singl, 'Jenny From the Block'. 'This Is Me… Now' ponovno je ljubavno pismo vječnoj ljubavi popularne pjevačice. Album od 13 pjesama ne uključuje samo pjesmu pod nazivom 'Dear Ben Pt. II', već i 'Midnight Trip To Vegas', koje aludira na spontano vjenčanje para u Las Vegasu u srpnju.

'Ljudi misle da znaju puno toga o mom životu i muškarcima s kojima sam bila, ali zapravo nemaju pojma i puno puta krivo shvate', rekla je Lopez objasnivši da će njezin nadolazeći album biti inspiriran njezinim ljubavnim iskustvima.

  • +8
Vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia