nisu zakopali ratnu sjekiru

Glumica iz 'Princa s Bel Aira' obrušila se na Willa Smitha i 'uvlakača' Carltona

30.03.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Okupljanje ekipe popularne serije iz 90-ih godina 'The Fresh Prince of Bel Air' o kojima se danima piše, većini je pobudila nostalgiju i lijepa sjećanja, no ono nije svima jednako dobro leglo. Janet Hubert, koja je glumila tetku Willa Smitha Vivian, okupljanje smatra besmislenim

Vrijeme liječi sve rane osim netrpeljivosti između glumice Janet Hubert i Willa Smitha koji je u seriju ušao kao reper, a zahvaljujući seriji 'Princ iz Bel Aira' stekao svjetsku slavu.

Hubert, već je poznato, ne voli se prisjećati tog razdoblja svoje karijere. Najprije je kritizirala Alfonsa Ribeira, koji je u seriji glumio Carltona Banksa, jer joj se nije svidjela njegova objava na Instagramu 'Uvijek je lijepo provesti popodne s ekipom iz serije'.

'Alfonso Ribeiro objavio je fotografiju okupljanja. Uvijek je bio magarac koji se uvlačio Willu Smithu. Nikada se neće dogoditi pravi reunion te serije. Nemam interes vidjeti ikoga od tih ljudi', izjavila je Hubert.

Nastavila je u kritičkom tonu i izjavila da nije uvrijeđena, jer smatra da je to bilo okupljanje za humanitarnu zakladu i da će jednog dana objaviti memoare u kojima će otkriti sve što se događalo iza scene. Očito joj je zasmetalo to što je nitko od kolega glumaca nije ni spomenuo, a kamoli pozvao na susret nakon 20 godina.

Hubert je dobila otkaz iz popularne serije prije 24 godine tijekom šeste sezone. Za sve je okrivila Smitha tvrdeći da je dobila otkaz zato što je odbijala da mu se pokori.

Istina je da se Hubert i Smith nisu podnosili od samog početka snimanja, no trebalo je proći četiri sezone kako bi joj našli adekvatnu zamjenu. Umjesto da su ubili lik, producenti su 1993. odlučili zamijeniti Hubert s Daphne Maxwell Reid.

Ribeiro je proteklog ponedjeljka na Instagramu napisao kako je proveo divno popodne s ekipom iz serije i da im je samo nedostajao James Avery da bi bili potpuni. Avery, koji je glumio ujaka Phila preminuo je u prosincu 2013. u 68. godini nakon komplikacija poslije operacije na srcu.

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

A post shared by Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) on

I Will Smith je na Facebooku ponosno pokazao fotografiju s okupljanja.

Kad su ga u veljači na Radiju BBC pitali za Hubert, izjavio je da je bila fantastična, kao i glumica koja ju je zamijenila. Janet Hubert nazvao je brilijantnom glumicom.

'Ona pjeva, pleše, velika je umjetnica. Volim to što je donijela u seriju', poručio je Will Smith.