MALO ODMORA

Goran Višnjić iznenadio kolege u Gavelli

07.04.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Istaknuti glumac Goran Višnjić tijekom poslovnog boravka u Hrvatskoj, u slobodno vrijeme uživa u Zagrebu prateći što rade njegovi kolege u kazalištu

'Kad ti frend s klase postane Hoolwoodska zvijezda i dođe gledati predstavu u kojoj igraš' napisala je glumica Bojana Gregorić ispod slike na svom Instagram profilu, gdje pozira s kolegom Goranom Višnjićem. 

Lijepa Bojana trenutno igra ulogu Grete u predstavi 'Komet' u svom matičnom zagrebačkom kazalištu Gavella. Osim toga u predstavi sudjeluju i  Amar Bukvić, Nataša Janjić,Nela Kocsis, Ksenija Pajić i mnogu drugi vrhunski glumci.

Njihov  kolega Goran Višnjić, istaknuti glumac koji je svoj uspjeh proširio i u Hollywoodu, posljednjih nekoliko mjeseci boravi u Hrvatskoj, gdje snima film 'General' Antuna Vrdoljaka,a ujedno je u njemu i glavni glumac. Izgleda kako je u pauzama od napornih snimanja koja će trajati sve do kolovoza, odlučio opustiti se, uživajući u kazalištu. 

'Jesmo te izgnjavili...hvala sto si došao na predstavu!', poručila je na društvenoj mreži Bojana Gregorić svom glumačkom kolegi Višnjiću.